ASV apcietina 39 gadus vecu sievieti par savu 7 jaundzimušo bērnu slepkavībām

Prātam neaptverams notikums pāršalcis ASV, kur aizturēta un apcietināta kāda 39 gadus veca sieviete aizdomās par 7 savu jaundzimušo bērnu slepkavībām desmit gadu ilgā laika periodā. Sieviete jaundzimušos nogalinājusi, salikusi kastēs un paglabājusi garāžā. Par notikušo ir šokēti gan kaimiņi, gan bijušais vīrs, kurš kastes ar smakojošu saturu atradis, tīrot garāžu. Pat policisti, kas ir gana pieredzējuši, ir šokēti par sievietes rīcību, vēstī britu portāls dailymail.co.uk

Šī 39 gadus vecā sieviete patlaban atrodas apcietinājumā aizdomās par 7 savu jaundzimušo bērnu noslepkavošanu.  Foto:dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī 39 gadus vecā sieviete patlaban atrodas apcietinājumā aizdomās par 7 savu jaundzimušo bērnu noslepkavošanu. Foto:dailymail.co.uk

 

Policijai ir aizdomas, ka sieviete savus jaundzimušo bērnus nogalinājusi laikā 2001.-2011.gadam. Jānorāda, ka 39 gadus vecajai Meganai Huntsmanai kopā ar nu jau bijušo vīru Darenu Vestu ir 3 meitas - vecākajai ir 20, bet jaunākajai 13 gadu, kuras par laimi ir dzīvas.

 

Tiek uzskatīts, ka sieviete slepeni dzemdējusi mazuļus, tad tos nogalinājusi un noglabājusi neliela izmēra kastēs, kas glabātas garāžā.

 

Vīrs ar sievu kopā šajā namā dzīvoja līdz 2011.gadam, tad abi izšķīrās. Jāpiebilst, ka sieviete bija atkarīga no apreibinošu vielu lietošanas, bet bijušais vīrs laikā no 2006.-2008.gadam atradās ieslodzījumā par narkotisko vielu izplatīšanu.

 

Par notikušo šokēti visi - kaimiņi un arī "rūdītie" policisti.

 

Smakojošās kastes atrada sievietes bijušais vīrs, kad kopā ar kādu paziņu bija ķērušies pie garāžas tīrīšanas. Paverot kasti, saprata, ka kaut kas nav labi un abi izsauca policiju. Kad policija bija ieguvusi kratīšanas orderi, tika atrastas vēl sešu mazuļu mirstīgās atliekas.

Reklāma
Reklāma

 

Par notikušo bija šokēti ne tikai policijas "veterāni", bet arī kaimiņi, kad uzzināja, kāpēc ap māju ir tik daudz policijas automašīnu. Policija vismaz pagaidām nav publiskojusi katra jaundzimušā bērniņa miršanas cēloni. Tāpat vēl tiks veikti arī DNS testi, lai noskaidrotu, vai visi mirušie bērni ir no sievietes bijušā vīra. Tāpat policija vēl pētīs, vai bijušais vīrs patiešām nav neko zinājis par sievas grūtniecībām un tās iznākumu.

 

 

Garāža, kurā gadiem ilgi kastēs tika glabāti jaundzimušo līķīši.

 

Kaimiņi apliecinājuši, ka viņiem neesot radušās aizdomas, ka sieviete bijusi stāvoklī, lai gan nereti ievērojuši viņas ķermeņa aprišu maiņu, taču saistījuši to ar iespējamu slimību.

 

 

Informācija un foto no dailymail.co.uk