Rēzeknē vīrietis nolaupa bijušo sievu, nogalina viņu un izdara pašnāvību

Rēzekni pāršalkusi traģiska vēsts - vakar kāds vīrietis nolaupīja savu bijušo sievu. Abi tika meklēti gan vakar, gan naktī, bet šodien saņemta informācija, ka abi bijušie dzīvesbiedri ir miruši - vīrietis nogalinājis bijušo sievu, bet tad izdarījis pašnāvību.

Nav saprotams, kādam naidam jābūt pret bijušo dzīvesbiedru, lai to nogalinātu...

FOTO: Marika Eglīte

Nav saprotams, kādam naidam jābūt pret bijušo dzīvesbiedru, lai to nogalinātu...

 

 

Vakar, 10.aprīlī, ap pusdienlaiku, Rēzeknē kāds 1979. gadā dzimis vīrietis, piedraudot ar vardarbību un izmantojot pistolei līdzīgu priekšmetu, nolaupīja 1979.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju un kopā ar viņu automašīnā aizbrauca nezināmā virzienā. Nolaupītā sieviete ir vīrieša bijusī dzīvesbiedre.

 

Pēc šīs informācijas saņemšanas policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess  par personas nolaupīšanu un sāktas neatliekamās izmeklēšanas darbības. Nekavējoties uzsākti apjomīgi personu meklēšanas pasākumi, kas turpinājušies līdz vēlai naktij. 

 

Reklāma
Reklāma

Meklējumos  bija iesaistītas vairākas Valsts policijas struktūrvienības, tajā skaitā pretterorisma vienība “Omega” un Valsts robežsardzes Aviācijas pārvaldes helikopters. Tika pārmeklēti virzieni Rēzeknes novadā, kuros, iespējams, varēja aizbraukt meklējamās personas. Policija noskaidroja, ka personīga rakstura nesaskaņas starp bijušajiem laulātajiem kļuva par iemeslu šādai noziedzīgai vīrieša rīcībai.

 

Šodien, turpinot apjomīgos meklēšanas pasākumus, kuros bija iesaistīti ap 200 cilvēku, tajā skaitā Zemessardzes un Valsts robežsardzes spēki, meža masīvā Rēzeknes novada Griškānu pagastā tika atrasta automašīna un divi meklējamo personu līķi ar šautām brūcēm, portālu mammamuntetiem.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas inspektore Anastasija Laizāne.

 

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Policija turpina darbu un skaidro visus notikušā apstākļus.