Liepājas māmiņas aicinātas mācīties šūpuļdziesmas un apgūt stila knifus

Tuvojoties Mātes dienai un Eiropas Parlamenta vēlēšanām, Eiropas Parlamenta (EP) Informācijas birojs un Liepājas "Jauniešu māja" aicina apmeklēt Pavasara sarunu pēcpusdienu.

Liepājas jaunās un topošās māmiņas aicinātas mācīties šūpuļdziesmas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Liepājas jaunās un topošās māmiņas aicinātas mācīties šūpuļdziesmas. Publicitātes foto.

Tuvojoties Mātes dienai un Eiropas Parlamenta vēlēšanām, Eiropas Parlamenta (EP) Informācijas birojs un Liepājas "Jauniešu māja" aicina topošās un jaunās māmiņas apmeklēt Pavasara sarunu pēcpusdienu, kas notiks piektdien, 11.aprīlī plkst. 12 Liepājas "Jauniešu mājas" telpās Kungu ielā 24.

Pasākuma programmā: Eiropas Parlamenta aktualitātes kopā ar TV raidījumu vadītāju un politologu Valteru Frīdenbergu; nodarbība par stila un krāsu knifiem; šūpuļdziesmu dziedāšanas un tautas gudrību stunda kopā ar folkloras kopas "Atštaukas" sievām.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, savu dalību pasākumā pasākuma organizatori lūdz pieteikt līdz 8.aprīļa plkst. 15, rakstot uz epriga@europarl.europa.eu.

Jau pašlaik aptuveni 80% Latvijas likumi ir balstīti uz EP lēmumiem, kas ir nozīmīgi katra cilvēka dzīvē. Piemēram, EP izvirzījis stingrākas prasības bērnu un zīdaiņu pārtikas noformējumam un sastāvam, norāda EP Informācijas birojs Latvijā.

Reklāma
Reklāma