Slavenā grūtniece svarcēlāja dzemdējusi mazo un atkal cilā svarus! FOTO, VIDEO

Pērnā gada izskaņā daudzas sievietes pasaulē jutās satriektas, redzot fotogogrāfijas ar 9.grūtniecības mēnesī esošu gaišmati, kas sparīgi cilā stieņus, svara bumbas un cītīgi strādā ar trenažieriem. Kā zināms, valda uzskats, ka stāvoklī esot, smagumus cilāt nedrīkst. Nu sportiste laidusi pasaulē mazuli un kopā ar viņu dzīvojas pa svaru zāli.
Elisona grūtniecības laikā ne uz brīdi nebija pārtraukusi sportošanu un pēc bērniņa piedzimšanas atkal jau sporto!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Elisona grūtniecības laikā ne uz brīdi nebija pārtraukusi sportošanu un pēc bērniņa piedzimšanas atkal jau sporto!

 

Lea Anna Elisona ir sportiste no Losandželosas ASV.  35 gadus vecā sieviete kopumā ir triju bērnu māte, un tieši jaunākā bērna gaidīšanas laiks padarīja Elisonu zināmu viscaur pasaulē.

 

Sieviete, kuras augums ir izteikti sportisks un bez nevienas tauku kroķītes, pozēja fotogrāfam pērn septembrī - 9.grūtniecības mēnesī - laikā, kad citas māmiņas par svaru cilāšanu pat neiedomātos, jo baidās kaitēt mazulim. Elisona grūtniecības laikā ne uz brīdi nebija pārtraukusi sportošanu!

 

Viņa to atsāka trīs nedēļas pēc dzemdībām (kas, starp citu, notika mājās un ūdens vannā), sākumā ik dienas vienkārši skrējusi. 

 

Tagad mazais jau nedaudz paaudzies, un nu Elisona kopā ar viņu atgriezusies sporta zālē. Nekas vairs neliecina par neseno grūtniecību, Leas augums ir perfekts kā vienmēr.

 

Fitnesa karaliene dod padomu citām jaunajām māmiņām: "Sports ir ļoti būtisks, lai atbrīvotos no palikušā vēderiņa. Un vēl mans ieteikums numur viens - nelietot cukuru vispār nemaz. Ēdot cukuru, vēderiņu nedabūsiet plakanu," saka 35 gadus vecā triju bērnu māte.

 

Reklāma
Reklāma

grutniece_kulturiste

 

 

 

SKATIES VIDEO!

 

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: ekrānšāviņš no video