Trakas lietas: jauniete nezināja, ka ir stāvoklī līdz pat dzemdību dienai. "Uz aci" arī nevarēja pateikt...

Neparastu notikumu piedzīvojusi kāda 20 gadus veca studente Sofija Aldridže (Sophie Aldridge). Viņa devās uz slimnīcu ar sūdzībām par muguras sāpēm, ārsti viņai izrakstīja pretsāpju zāles un nosūtīja mājās. Pēc dažām stundām jauniete atgriezās slimnīcā, kur... pasaulē nāca brīnišķīgs mazulis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

FOTO: Šādi sofija izskatījās dažas dienas pirms Tomasa piedzimšanas.

Sofija, kā jau klasiski studenti mēdz darīt, izbaudījusi studentu dzīvi - ballītes, attiecības ar puišiem un studijas. Pirms vairākiem mēnešiem, sajutusi sāpes mugurā, Sofija devās pie ārsta cerībā noskaidrot sāpju iemeslu. Ārsti slaido jaunieti apskatījuši un, neko neatraduši, palaida mājās. 

Sofija par to dienu notikumiem stāsta: "Ārsti man iedeva dažas tabletes un teica, ka es varētu doties mājās. Tomēr zāles nepalīdzēja, un muguras sāpes pastiprinājās. Vēl pēc dažām stundām es jutos tik slikti, ka mammai nācās izsaukt "ātro palīdzību", kuri mani nogādāja atpakaļ slimnīcā." 

Liels bija ārstu un topošās māmiņas pārsteigums, ka slimnīcā sievietei nogāja ūdeņi. 

Reklāma
Reklāma

Sofija atceras, ka viņa par notiekošo bijusi pilnīgā šokā, jo nav bijušas ne mazākās pazīmes, ka būtu bērna gaidībās. Viņai nav bijusi neviena grūtniecībai raksturīgā pazīme, menstruācijas bijušas visu grūtniecības laiku, turklāt viduklis līdz pēdējam saglabājis savu izteikto slaidumu. 

Tomēr jauniete ir priecīga, ka kļuvusi par māmiņu tik jaukam puisēnam, kuram dots vārds Tomass. 

SKATIES VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=w6SmP9bzc2w