No 1.aprīļa par iebraukšanu Jūrmalā būs jāšķiras no 2 eiro

Gaidāmo nedēļas nogali sola saulainu. Ja plānā ir ieelpot jūras gaisu, steidzies to izbaudīt vēl bez maksas, jo no 1.aprīļa par iebraukšanu ar savu transportu Jūrmalas teritorijā būs jāšķiras no 2 eiro. Pērn un arī iepriekšējās sezonas vienreizējā iebraukšanas maksa bija 1 lats. Pārejot uz eiro, nodeva ir palielināta. 

Jau no 1.aprīļa līdz pat 30.septembrim par iebraukšanu ar savu auto Jūrmalā būs jāmaksā 2 eiro.

FOTO: Marika Eglīte

Jau no 1.aprīļa līdz pat 30.septembrim par iebraukšanu ar savu auto Jūrmalā būs jāmaksā 2 eiro.

 

Jūrmalas pilsētas dome jau 7.martā sāka izsniegt atļaujas iebraukšanai īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā.

 

Nodeva iebraukšanai īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā noteikta laika periodā no 1. aprīļa līdz 30. septembrim; pārējā laikā iebraukšana Jūrmalā ir bez maksas.

 

Kārtību, kādā ar autotransporta līdzekļiem var iebraukt īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā, kā arī nodevas apmēru, samaksas, atvieglojumu un iebraukšanas atļauju saņemšanas kārtību un laika periodu, kurā piemērojama minētā nodeva, nosaka Jūrmalas pilsētas domes 2013.gada 25.jūlija saistošie noteikumi par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā.

 

Reklāma
Reklāma

Norēķinu veidi nodevas maksātājiem

 

Nodevas likme no 1. aprīļa līdz 30. septembrim vienreizējai iebraukšanai īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā ir 2 eiro. Nodevu var samaksāt skaidrā naudā maksājumu termināļos, ar maksājumu karti (Visa, Euro/Mastercard, American Express un Maestro).

 

Par iebraukšanas atļaujām ilgākam laika periodam - no viena līdz sešiem mēnešiem - var samaksāt skaidrā naudā, ar maksājumu karti vai ar pārskaitījumu. Par to jāinteresējas Jūrmalas pašvaldībā.