Zināmi uzvarētāji pavasara foto konkursā “Sējam un audzējam!”. Balvās Fiskars Inspiration dārza darbarīku komplekti

Jāatzīst, ka lavtiešiem patīk rušināties un darīt dārza darbus - lai gan konkursa norises vidū uzsniga pūkains sniegs, aktivitāte konkursantu vidū nemazinājās! Rezultātā "Fiskars" apbalvo nevis solītos 3 uzvarētājus, bet gan 4!

Balvas uzvarētājiem gādā Fiskars Inspiration – dāvanu grozā ir kapļi, zemes irdinātāji un lāpstiņas un dārza grieznes!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Balvas uzvarētājiem gādā "Fiskars Inspiration" – dāvanu grozā ir kapļi, zemes irdinātāji un lāpstiņas un dārza grieznes!

 

Konkursas “Sējam un audzējam!” mammamuntetiem.lv lasītāji iesūtījuši vairāk nekā 100 foto (skati tos Galeriju kategorijā Dārza darbi)! Attiecīgi lieki piebislt, ka uzvarētāju noteikšana atkal izvērtusies visai grūta..., tomēr tas nu ir izdarīts! Turklāt solīto 3 uzvarētāju vietā suminām 4!

Balvas no "Fiskars Inspiration" saņem: 

 

1. vieta foto galerija “Dzīvojam zaļi!

Iesūtījusi Irīna Brazauska

Irīna balvā no "Fiskars" saņem šādu darbarīku komplektu: kapli, zemes irdinātāju, lāpstiņu (jaunā "Inspiration Lucy" kolekcija) un dārza grieznes.

 

2., 3. un 4.vietas ieguvēji ir autori galerijām “Mazdārziņš pirmsskolā” (iesūtījusi Viktorija Triščenko), "Mamma dārzā" (iesūtījusi Inga Pizāne-Dilba) un "Pavasara dārza darbi" (iesūtījusi Regīna Skrapce). 

Viktorija, Inga un Regīna balvu grozā no "Fiskars" saņem: kapli, zemes irdinātāji un lāpstiņu (jaunā "Inspiration Lucy" kolekcija).

Reklāma
Reklāma

 

 

Par balvu saņemšanu lūgums sazināties ar redakciju viena kalendārā mēneša laikā no uzvarētāju publiskošanas brīža, raksti inga@mammam.lv.

 

 

Dārza darbi Fiskars