Mūsu meita būtu dzīva, ja ārsti 5 REIZES nebūtu palaiduši garām to, ka viņai ir vēzis

Mūsdienās medīcinas jomā ir daudz iespēju, kā diagnosticēt dažādas slimības. Turklāt daudzas no tām ir ārstējamas, ja vien tiek atklātas laikus. Lielbritānijā kāda ģimene plāno sūdzēt tiesā medicīnas iestādi, jo uzskata, ka vismaz 5 reizes bija iespēja konstatēt nu jau mirušajai meitai vēzi. 

Viktorija kopā ar draugiem un radiem slimnīcā. Viņai atklāja atkārtotu vēzi tikai 3 nedēļas pirms nāves.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viktorija kopā ar draugiem un radiem slimnīcā. Viņai atklāja atkārtotu vēzi tikai 3 nedēļas pirms nāves.

Bēdu pārņemtie vecāki apgalvo, ka viņu meita joprojām būtu dzīva, ja ārsti nebūtu bijuši tik neuzmanīgi un būtu pievērsuši uzmanību viņas simptomiem.

 

42 gadus vecā Viktorija Ligati (Victoria Liggatt) 2011. gadā uzveica krūts vēzi ar masektomijas palīdzību, bet mira 2014. gada februārī pēc tam, kad vēzis atgriezās un nepamanīts izplatījās pa visu ķermeni. Viņai tika diagnosticēts atkārtots vēzis tikai 3 nedēļas pirms viņas nāves.

Viktorija sāka cīnīties ar ilgstošu klepu un elpas trūkumu 2013. gada augustā, bet par spīti viņam vizītēm pie 5 dažādiem ārstiem, viņa nekad netika nosūtīta uz tālākām analīzēm.

 

FOTO: Viktorija 2011. gadā uzveica krūts vēzi ar masektomijas palīdzību. To, ka vēzis ir atgriezies, ārsti pamanīja tikai 3 nedēļas pirms sievietes nāves.

 

Sērojošie vecāki apsver iespēju sūdzēt tiesā medicīnas iestādes, kas tik nevērīgi attiecās pret viņu meitas veselību. Viktorijas tēvs sacīja: ”Visa ģimene ir ļoti dusmīga. Mēs nesaprotam, kā tas varēja notikt. Ja ārsti būtu pievērsuši pietiekamu uzmanību, mēs esam pārliecināti, ka mūsu meita vēl būtu dzīva. Es neesmu eksperts, bet, ja vēža pacients mēnešiem ilgi cīnās ar klepu un elpas trūkumu, profesionālis šo ievērotu un kārtīgi pacientu izmeklētu. Bet tas nekad nenotika.”

Reklāma
Reklāma

 

FOTO: Vecāki ir pārliecināti, ka vēzis netika atklāts ārstu nevērības dēļ. 

 

Kad beidzot atkārtotais vēzis tika atklāts, ārsti Viktorijai paziņoja, ka viņai ir atlikušas dažas nedēļas, ko dzīvot. 

Šobrīd Viktorijas vecāki audzina viņas dēlu Danielu, kuram ir 18 gadu. Viņi ir stingri nolēmuši sūdzēt tiesā iestādes, kas nerūpējās par Viktorijas veselību, cerot, ka nevienam citam nekas tāds nebūs jāpiedzīvo.

 

 

Avots un foto: www.dailymail.co.uk