Kārtējais līdz nāvei sakostais bērns. Vainīgs pašu suns...

Ar neapskaužamu regularitāti gan Latvijā, gan ārvalstīs tiek ziņots par pašu mājas suņu sakostiem un pat nonāvētiem bērniem. Šoreiz ziņa pienākusi no Lielbritānijas, kur tikai 6 dienas veca meitenīte mirusi Aļaskas malamuta zobos. 

Aļaskas malamuts tiek raksturots kā ļoti labsirdīgs un bērniem draudzīgs suns. Ekrānšāviņš no http://www.dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aļaskas malamuts tiek raksturots kā ļoti labsirdīgs un bērniem draudzīgs suns. Ekrānšāviņš no http://www.dailymail.co.uk

Vecāki, lai brīdi pavadītu divatā, savu 6 dienas veco meitiņu atstājuši divatā ar Aļaskas malamutu. Kad mazuļa mamma atradusi sakosto bērnu, viņa skrējusi pie kaimiņiem, lai izsauktu ātro palīdzību. Diemžēl, mazā Elīza nomira pirms palīdzība bija ieradusies. 

Vecāki ir šokā par notikušo, jo Aļaskas malamuti, līdzīgi kā Sibīrijas haskiji, tiek raksturoti, kā ļoti mīloši, uzticīgi, ārkārtīgi gudri un sirsnīgi kompanjoni, kuri viegli adaptējas dažādās dzīves situācijās. Turklāt viņu sirsnīgā daba neļaujot tiem būt par labiem sargsuņiem.

FOTO: Mazā Elīza bija tikai 6 dienas veca, kad mājas mīlulis - Aļaskas malamuts - viņu sakoda līdz nāvei.

Arī kaimiņi ir satriekti par notikušo, jo konkrētais suns līdz šim ir bijis patiesi labsirdīgs un draudzīgs.

Reklāma
Reklāma

Te vietā ir atgādināt - lai cik mīļš būtu suns, tas tomēr ir dzīvnieks, kuru nedrīkst atstāt vienu kopā ar  mazu bērnu!

 

Foto: ekrānšāviņš no www.dailymail.co.uk