Drausmīgs notikums: Krievijā lifts dēla acu priekšā sievietei norauj galvu. FOTO

Krievijā traģiskā negadījumā gājusi bojā kāda 20 gadus veca sieviete, divu bērnu māmiņa, jo sabojājies daudzstāvu ēkas lifts norāva viņai galvu.

Divdesmit gadus vecā divu bērnu māmiņa Olga gāja bojā, kad daudzdzīvokļu mājas lifts sabojājās, iespiežot sievieti durvīs un noraujot galvu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Divdesmit gadus vecā divu bērnu māmiņa Olga gāja bojā, kad daudzdzīvokļu mājas lifts sabojājās, iespiežot sievieti durvīs un noraujot galvu.

 

FOTO: Olga bijusi ne tikai mīļa un gādīga mamma diviem puisēniem, bet arī piedalījusies vietējā skaistumkonkursā.

 

Traģiskais negadījums notika pēc tam, kad Olga Taļiņina kopā ar ģimeni atgriezās mājās no pastaigas.

 

 

Pirmais liftu izmantoja Olgas vīrs Dmitrijs, kurš kopā ar jaunāko dēlu, gadu veco Igoru, devās uz dzīvokli. Pēc tam arī Olga un divus gadus vecais dēls Maksims plānoja kāpt liftā mājas pirmajā stāvā, bet pēkšņi lifta durvis sāka vērties ciet. Tā kā dēliņš vēl nebija iegājis liftā, Olga centusies ar savu ķermeni durvis aizturēt un dēlu pabīdīt drošībā. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Parasti šādos gadījumos, saskaroties ar šķērsli, lifta durvis atveras, bet šajā reizē lifts sācis braukt uz augšu. Sievietes kājas palikušas lifta iekšpusē, bet ķermeņa augšdaļa atsitās pret kāpņutelpas griestiem un tika norauta galva, savukārt kājas iestrēga starp stāviem. Lifts apstājās tikai otrajā stāvā. 

 

 

"Mazais puisēns piedzīvojis elles skatu," par notikušo izteicies kāds ārkārtas dienestu darbinieks, kurš strādāja notikuma vietā.

Olgas vīrs un dīvu dēlu tētis Dmitrijs ir šokēts par notikušo un apņēmies vērsties tiesā pret nama apsaimniekotājiem.

 

Izskanējusi informācija, ka liftu tikai dažas stundas pirms traģēdijas pārbaudījuši mehāniķi.

 

Avots: www.dailymail.co.uk