Janvāra joku konkursā jauna balva - mutes ermoņikas un tamburīns!

Iesūti sava bērna spārnotos teicienus un piedalies janvāra joku konkursā. Balvā mūzikas instrumenti no www.bebicentrs.lv. Bērns būs laimīgs, jo beidzot varēs organizēt savu mūzikas grupu!

FOTO: Aigars Hibneris

Decembra galveno balvu - grāmatas no dažādām izdevniecībām un DVD ar filmu "Bada spēles" un suvenīru komplektu no filmas "Bada spēles: Spēle ar uguni" - saņem Santa Gūte par joku "Es tevi klausīšu... Līdz Ziemassvētkiem...".

 

JOKS: Miks (3 gadi) pienāk pie mammas, mīļi pieglaužas un klusītiņām iečukst austiņā: "Es Tevi klausīšu... Līdz Ziemassvētkiem!" 

 

Balvā šādas grāmatas:

Mazākajiem lasītājiem: "Kas šeit dzīvo?""Kas man nepieciešams?" (Jumava)

"Arlabunakti, lāčuk!" (Egmont Latvija)

Rūpīgiem vecākiem: "Vislaimīgākā mazuļa ceļvedislieliskam miegam" (The White Book)

Dvēselei un izaugsmei: "Vērienīgās domāšanas spēks" (Zvaigzne ABC)

Brīvdienu pēcpusdienai: "Vasara bez noteikumiem" (Kontinent

 

DVD ar filmu "Bada spēles" un suvenīru komplektu no filmas "Bada spēles: Spēle ar uguni" saņem arī Laila Budreviča.

 

Reklāma
Reklāma

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Piedalies janvāra joku konkursā un saņem dāvanā mūzikas instrumentus no www.bebicentrs.lv

Mutes ermoņikas - mūzikas instruments, ar kuru bērns var attīstīt gan savu ritma izjūtu, gan plaušu darbību! Ermoņikas ir labas arī valodas attīstībai, turklāt var sākt apgūt tad, kad bērns iemācījies pūst ar muti un izmantot līdz neierobežotam vecumam! 

Turklāt apvienojot vairākus instrumentus, bērns var veidot savu ritma grupu kopā ar vecākiem vai citiem bērniem. Ļaujiet bērnam un iespējams pat topošajiem muzikantam radīt pašam savu skaņdarbu.

 

Tamburīns - lielisks ritma attīstībai, klausoties dažādas melodijas, gan ātras, gan lēnas, parādi kā var klapēt tamburīnu mūzikas ritmā. Sišana un tamburīna grabināšana attīsta roku kustību, pirkstiņu motoriku! Turklāt apvienojot vairākus instrumentus, bērns var veidot savu ritma grupu kopā ar vecākiem vai citiem bērniem.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Janvāra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 3. februārim (ieskaitot).