Uzņēmumus aicina pieteikties RTU Karjeras dienai

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina uzņēmumus pieteikties lielākajam universitāšu rīkotajam profesionālās orientēšanās pasākumam Latvijā – RTU Karjeras dienai, kurā darba devējiem būs iespēja klātienē uzrunāt ap 2500 potenciālo darbinieku vai praktikantu un iepazīstināt studentus ar savu uzņēmumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

«RTU Karjeras diena notiks jau 11. reizi, un ik gadu tajā dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvji satiekas ar lielu skaitu studentu. Darba devējiem ir svarīga loma izglītības sistēmā, un ir būtiski sadarboties, lai veicinātu tautsaimniecības attīstību. Svarīgi, lai Karjeras dienā tiktu pārstāvēts pēc iespējas vairāk uzņēmumu, no kuriem studenti uzzinātu par aktualitātēm dažādās nozarēs un būtu informēti par prasmēm un kompetencēm, kas darba devējiem ir svarīgas,» norāda RTU rektors akadēmiķis Leonīds Ribickis.

RTU Karjeras dienas ir iemantojušas plašu atpazīstamību ne tikai studentu, bet arī uzņēmumu vidū. Pērn tajās piedalījās 2500 studentu un 81 uzņēmums, atzīstot, ka šāds pasākums  ir nepieciešams un lietderīgs.

 

Pieteikšanās nākamajām RTU Karjeras dienām, kas notiks 2014. gada 20. martā BT1 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, notiek divās kārtās: līdz 10. decembrim par zemāku dalības maksu un līdz 2014. gada 10. februārim.

 

Reklāma
Reklāma

«RTU Karjeras diena 2014» sadarbības piedāvājums

 

Pasākumā aicināti piedalīties visu augstskolu studenti un citi interesenti, savukārt uzņēmumi var ne tikai izveidot savu stendu, bet arī sniegt prezentācijas un tematiskās lekcijas. Par katru uzņēmumu paredzēts ievietot informāciju RTU Karjeras dienas katalogā, kas bez maksas būs pieejams visiem pasākuma apmeklētajiem.

 

Pieteikties RTU Karjeras dienai, sūtot e-pastu uz: karjera@rtu.lv

 

RTU Informācijas centrs