Izvēlies Ziemassvētku kartiņu, vienlaikus palīdzot slimajiem bērniņiem

No apsveikuma kartiņas līdz bērnu veselības glābšanai - šādus labos darbus dara biedrība "Eurika" un tās dibinātāji brāļi Matīss un Oskars Barkovskis. Arī šogad biedrība piedāvā elektroniskās apsveikuma kartiņas, kuras pret ziedojumu uzņēmumi var sūtīt saviem partneriem un kolēģiem. Turpretim visa saziedotā naudiņa tiks dažādu iekārtu iegādei bērnu slimnīcai.

Savus biznesa partnerus vai tuviniekus vari apsveikt, nosūtot bērnu zīmētas kartiņas. Šī apsveikuma autore ir Anda Zaķe.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savus biznesa partnerus vai tuviniekus vari apsveikt, nosūtot bērnu zīmētas kartiņas. Šī apsveikuma autore ir Anda Zaķe.

 

 

Ar šādu darbu brāļi Barkovski nodarbojas jau kopš 2004.gada. Toreiz Matīsam bija vien 14, bet Oskaram 13 gadi. 

 

Brāļu darbs Ziemassvētkos ilgst dienu un nakti, kad visi Latvijas skolu iesūtītie zīmējumi ir jāsašķiro, jāievieto mājas lapā, jāsadrukā, un jāpiegādā privātpersonām un uzņēmumiem, kuri ik gadu atbalsta šo jauko labdarības akciju.

 

Paši brāļi Barkovski saka: "Sākotnēji tā bija kā aizrautība, ko patika darīt jauniem esot, ka spējam darīt to, ko pieaugušie dara, taču tagad mēs saprotam, ka tā ir tomēr kā sūtība, kas mums šajā dzīvē ir dota. Medicīnas iekārtas ir ļoti liela vērtība un tās ne vien atvieglo ārstēšanās procesu, bet arī dod iespēju izveseļoties bērniem, kuriem iespējas ir niecīgas. Piemēram, divas puišu dāvātās iekārtas Rīgas Bērnu klīniskās Universitātes slimnīcas jaundzimušo bērnu reanimācijas nodaļā ik dienu tiek lietotas, lai elpinātu mazuļus ļoti jūtīgā un precīzā daudzumā, lai netraumētu mazuļa plaušas un elpvadus. Šādas iekārtas ir ļoti dārgas, bet tieši šādā brīdī ļoti nepieciešamas. Un šāda veida dāvinājumi vairākām Latvijas slimnīcām notiek jau 8 gadu pēc kārtas". 

 

Brāļi aicina ikvienu piedalīties šajā labdarības akcijā tieši Ziemassvētkos, vai tas būtu ar ziedojumu, vai iegādājoties "Eurika" veidotas un bērnu zīmētas labdarības kartiņas www.eurika.lv mājas lapā, kā arī elektroniskās animētās apsveikuma kartiņas. 

 

Uzņēmumiem brāļi sirsnīgi lūdz iegādāties labdarības apsveikumu kartiņas. "Mēs spējam piedāvāt teksta iedrukāšanu, logo iedrukāšanu, kā arī aploksnes ar apdruku, padarot uzņēmuma kartiņas īpašas," saka brāļi Barkovski.

 

Reklāma
Reklāma

Visas apsveikuma kartiņas var aplūkot šajā saitē -> http://www.eurika.lv/lv/cards/cat/nr/all.html

Ziedojumus variet veikt šajā saitē -> http://www.eurika.lv/lv/donate/cat/nr/all.html

Elektroniskās kartiņas var aplūkot un izveidot šeit -> http://www.eurika.lv/lv/ecards/cat/nr/all.html

 

"Eurika" Labdarības apsveikuma kartiņas var iegādāties "Zvaigzne ABC" grāmatnīcās, "Jānis Roze" grāmatnīcās (T/c Spice, un Alfa), kā arī kartiņas ap Ziemassvētku laiku būs pieejamas vairākās tirdzniecības vietās.

 

Apsveikuma kartiņas iegādāties var arī mājas lapā www.eurika.lv,  kur ikvienam ir iespēja izveidot savu dizainu, ievietot savu tekstu, kā arī logo vai izvēlēties kartiņas fonu. 

 

Padarīsim šos Ziemassvētkus gaišākus un dosim iespēju tiem, kam tā ir nepieciešama!

 

Brāļi Matīss un Oskars Barkovski

www.eurika.lv