Vasarā apmeklējot pirmsdzemdību kursus, saņemsi dāvaniņu - knupīti vai miega lupatiņu!

Ģimenes portāla mammamuntietiem.lv Gudro Sievu skolā arī vasarā notiks pirmsdzemdību kursi topošajiem vecākiem. Apmeklējot nodarbības vasarā, dāvanā saņemsi "Difrax" knupīti vai miega lupatiņu no kvalitatīvāko bērnu preču veikala BebiCentrs.lv

Apmeklē pirmsdzemdību kursus vasarā un saņem dāvanu savam mazulim!

FOTO: www.moonparlour.lv

Apmeklē pirmsdzemdību kursus vasarā un saņem dāvanu savam mazulim!

Topošo vecāku skolā vari apmeklēt vairākas nodarbības, ko vada pieredzes bagāti un zinoši speciālisti:

Kā pāra attiecības ietekmē bērniņa ienākšana ģimenē?

Uzzināsi atbildi uz jautājumu, vai un kā mazulis ietekmē pāra attiecības? Ko vīrietim iesākt ar sievietes kaprīzēm, kas rodas grūtniecības laikā? Vai un kāds sekss drīkst būt grūtniecības laikā? Kā arī saņemsi atbildes uz saviem individuālajiem jautājumiem. Nodarbību vada pāru attiecību konsultants Arturs Šulcs.

Maksa par nodarbību pārim ir Ls 10.

Mammas un tēta sagatavošana dzmedībām

Uzzināsi visu par dzemdību (arī ķeizargrieziena) norisi. Kā izvēlēties dzmedību vietu? Ko nozīmē dabiskas dzemdības? Kādi ir dzemdību priekšvēstneši? Kas jāņem līdzi uz dzemdībām? Nodarbību vada dabisko dzemdību vecmāte Astrīda Millere.

Maksa par nodarbību pārim ir Ls 10.

Sagatavošana dzemdībām. Praktiskā nodarbība

Nodarbībā vecmāte un dūla Baiba Stikute rādīs, skaidros un mācīs gatavoties dzemdībām no praktiskās puses. Mācīsies dažādus praktiskus vingrinājumus, kas ir palīdzoši dzemdību sāpju pārvarēšanā – pareizu elpošanu, relaksācijas paņēmienus, iespējamās dzemdību pozas u.c. Daļa nodarbības tiks veltīta tematam – kā partneris var palīdzēt un atbalstīt māmiņu dzemdību laikā un gatavojoties tām. 

Maksa par nodarbību pārim ir Ls 12.

Jaundzimušā aprūpe un ievads hendlingā (bērniņa turēšana, celšana)

Uzzināsi visu par bērniņa sagaidīšanu. Kā dzemdībās jūtas mazulis? Pirmās stundas pēc dzemdībām. Jaundzimušā aprūpe. Hendligs (kā pareizi turēt, celt mazulīti). Jaundzimušā drošība. Par bērniņa aprūpi ir jāzina arī tētim, tāpēc ņemam līdzi tētus :) Nodarbību vada fizioterapeite Zane Paiča.

Maksa par nodarbību pārim ir Ls 10.

 

 

Runāsim ne vien par grūtniecības un dzemdību norisi, bet arī par pāra attiecībām (arī seksuālajām) un to, kā bērniņa ienākšana ģimenē ietekmē sievietes un vīrieša turpmāko dzīvi un savstarpējās attiecības. Nodarbībās klausīsimies teoriju un speciālistu pieredzi, ieturēsim tējas pauzi un speciālistiem uzdosim savus jautājumus. 

Izejot šo apmācību, Mātes pasē tiks iespiests zīmodziņš, kas dzemdībās ļauj piedalīties arī tētim (lai saņemtu zīmodziņu, jāapmeklē vismaz divas nodarbības). Nodarbības vari apmeklēt jauktā secībā.

Reklāma
Reklāma

 

Ikviens pāris, kas nāks uz nodarbībām vasarā (jūnijā, jūlijā un augustā), saņems dāvanā 

"Difrax" knupīti vai miega lupatiņu no kvalitatīvāko bērnu preču veikala BebiCentrs.lv

 

MIEGA LUPATIŅA. Mīksta frotē auduma lupatiņa, ar cilpu, knupīša pievienošanai. Piemērots maziem bērniņiem, lai varētu košļāt gan knupīti, gan lupatiņu. Lupatiņa palīdzēs bērniņam vieglāk atrast knupīti gultiņā.

KNUPĪTIS. "Difrax" ražotie kombinētie knupīši. Veidots krūtsgala formā, piemērots, ja barojat bērniņu ar krūti. paredzēts -2+2 mēnešiem. Knupītis izgatavots no mīksta, caurspīdīga silikona, tādēļ ir viegli kopjams. Īpašā forma un izmērs, neaizsedz degunu, ļauj elpot un nekairina ādu. 

 

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem