Mmm... cik gardi! Rieksti un ogas šokolādē

"Mmm... cik gardi" sērijā pagaidām ir piecu veidu rieksti un ogas šokolādē. Produkti ir dabīgi, bez krāsvielām un ķīmiskām piedevām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šokolāde ir augstākās kvalitātes no Beļģijas - tās pagatavošanai izmantotas vienīgi visaugstākās kvalitātes sastāvdaļas un kakao sviests. Mmm... produkti nesatur glutēnu.
Šis iepakojums ir ļoti ērts un unikāls, uz galda var novietot visdažādākajos veidos, būs ērti panašķoties gan ejot pa ielu un sēžot pie galda!

Mmm... dzērvenes baltajā šokolādē

Dzērvene ir īsta C vitamīna glabātava. Tāpat dzērveņu sastāvā esošie antioksidanti cīnās pret novecošanos un palīdz organismam izvadīt kaitīgās vielas. Tās padara ādu veselīgu un ilgāk jaunu, pasargā organismu no slimībām. Dzērvenes ir Latvijā audzētas un pēc īpašas metodes kaltētas, tādā veidā saglabājot vērtīgās īpašības.

Mmm... lazdu rieksti piena šokolādē

Lazdu rieksti satur vitamīnus В, В1, В2, С, Е, РР, kā arī minerālvielas jodu, varu, mangānu, kobaltu un dzelzi. Lazdu riekstu sastāvā ir eļļas, kas aizkavē holesterīna veidošanos asinīs, samazina asinsvadu slimību risku, kā arī ir ļoti nepieciešamas augošam organismam, tāpēc lazdu rieksti ir ieteicami tieši bērniem un vecāka gadagājuma cilvēkiem. Lazdu riekstos ir ļoti neliels cukura daudzums (līdz 7%), tāpēc ar tiem var mieloties, piekopjot diētas ar pazeminātu ogļhidrātu saturu. Lazdu rieksti ir grauzdēti, kas piedot produktam labāku garšu. Iesakām pie lielas garīgas vai fiziskas slodzes. Lazdu rieksti regulē sirdsdarbību, nepieciešami kaulu uzbūves un asinsrites procesos. Rieksti uzturā mazina vēdera uzpūšanos. Piena šokolāde ir saldais šokolādes veids. Daudzi izvēlas tieši piena šokolādi tās maigās garšas dēļ.

Mmm... mandeles melnajā šokolādē ar kanēli

Mandeļrieksti ir grauzdēti, kas piedot produktam labāku garšu. Mandeļrieksti ir uzturvielām visbagātākie rieksti. Tos iesaka dietologi, lai organisms un āda saņemtu nepieciešamos – labos taukus. Tie ir bagāti ar kalciju un magniju, kas ir kā skaistuma un jaunības avots! Mandeles satur 2 x vairāk kalcija nekā piens un ir ieteicamas nervu sistēmas funkcionēšanai, smadzeņu darbības un vielmaiņas uzlabošanai. Melnā šokolāde var pasargāt no sirds slimībām un pat vēža! Melnā šokolāde mazina ēstgribu. Melnā šokolāde ir līdzvērtīga ogām un augļiem. Melnajā šokolādē ir vairāk antioksidantu nekā tādās dabiskās sulās kā melleņu, dzērveņu un pat granātu sula nav konkurents melnajai šokolādei!

Mmm... rozīnes (Džambo) piena šokolādē
Rozīnes satur daudz kālija sāļu, kas labvēlīgi ietekmē sirdsdarbību un asinsvadu stāvokli. Piena šokolāde ir saldais šokolādes veids. Daudzi izvēlas tieši piena šokolādi tās maigās garšas dēļ. Rozīnes satur daudz dzelzs, kas palīdz piegādāt organisma audiem skābekli. Rozīnes iepērkam no Čīles. Ļoti garšo bērniem, pusaudžiem, pieaugušajiem un senioriem !

Mmm... zemesrieksti piena šokolādē - sātīgs enerģijas lādiņš

Zemesrieksti pēc to vērtības ir vienā līmenī ar zemenēm un ērkšķogām. Zemesriekstus grauzdējot, to vērtība pat pieaug. Zemesriekstus iesaka lietot uzturā pēc ilgstošas slimošanas, kā arī sportistiem enerģijas atjaunošanai. Drupinātie grauzdētie zemesrieksti lieliski sader kopā ar gardo piena šokolādi - ēd pats un uzcienā citus!

Mmm.. cik gardi!
Apvieno Veselīgo ar Saldo!!!

Ieskaties: www.skriverusaldumi.lv

Reklāma
Reklāma