Kā izkopt savu stilu? Nodarbības sievietēm!

Gudro Sievu skola piedāvā nodarbības sava stila izkopšanai. Mācīsimies kombinēt krāsas un aksesuārus, izvēlēties apģērbu, koriģēt figūru ar apģērba palīdzību un izskatīties gaumīgi ik dienu. 

Nodarbības sava stila izkopšanai! Foto Rojs Maizītis, speciāli Gudro Sievu skolai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nodarbības sava stila izkopšanai! Foto Rojs Maizītis, speciāli Gudro Sievu skolai

Stilistes un grima mākslinieces Baibas Grīnas vadībā notiks brīnišķīgs piecu nodarbību seminārs "Izveido savu perfekto stilu", kura laikā Tev būs iespēja pa soļiem iemācīties visas nepieciešamās lietas, lai izvēlētos savai personībai visatbilstošāko stilu. Iemācīties, kāda fasona un krāsas apģērbs Tev vislabāk piestāv un kā tam pieskaņot aksesuārus, frizūru un grimu. Pasniedzēja dalīsies arī ar praktiskiem padomiem par iepirkšanos un veiksmīgākā stila izvēli tieši Tev. Kursa noslēgumā Tu saņemsi Baibas Grinas parakstītu apliecinājumu, kā arī mini fotosesiju pie Gudro Sievu skolas fotografa Mārtiņa Garā.

Vienas nodarbības ilgums: 2 stundas

Seminārs notiks katru otrdienu plkst. 18:00. Pirmā nodarbība 5.martā plkst. 18:00!

Cena par pilnu kursu: Ls 60

AIZPILDĪT PIETEIKUMA ANKETU!

 

Stila kursi

Foto Mārtiņš Garais, no semināra "Izveido savu perfekto stilu" noslēguma nodarbības

 

Nodarbību plāns:

1.nodarbība - Imidža veidošana. Runāsim par personības psiholoģiskajiem aspektiem, kas jāņem vērā veidojot veiksmīgu imidžu. Uzzināsi, kā atrast līdzsvaru un harmoniju starp ārējo veidolu un savu būtību. Saņemsi praktiskus padomus individuālā stila izvēlē un veidošanā. Analizēsim garderobi, noskaidrosim "must-have" katrā skapī un pareizu apģērba komplektāciju.

2.nodarbība - Augumam atbilstoša apģērba izvēle. Noskaidrosim, kādi ir augumu tipi, un mācīsimies apģērbu ģeometriju :) Mācīsimies, kā ar silueta, piemērota fasona, proporciju palīdzību veiksmīgi koriģēt auguma nepilnības un izcelt skaisto. Runāsim par aktuālaām modes tendencēm, mēģināsim izprast stilu daudzveidību un savas prasības pret modi.

3.nodarbība - Krāsu nozīme. Runāsim par krāsu nozīmi apģērbā, aksesuāros, matu krāsā un dekratīvajā kosmētikā. Noteiksim Tavu individuālo krāsu paleti . Mācīsimies krāsu psihloģisko nozīmi un to saskaņošanu. Aktuālo krāsu toņu kombinēšana.

4.nodarbība - Iepirkšanās taktika + detaļas kopējā tēlā. Uzzināsim, kā konstruktīvi iepirkties un veiksmīgus apģērba izvēles aspektus. Kā veiksmīgi orientēties veikalu piedāvātajā sortimentā un kādas ir tipiskākās kļūas, ko pieļaujam iepērkoties. Runāsim par detaļu, aksesuāru, frizūras un grima nozīmi tērpā. Novērtēsim savu sejas formu un iespējām to koriģēt ar apģērba, aksesuāru un frizūras palīdzību.

5.nodarbība - Grims + fotografēšanās. Noslēguma praktiskā nodarbība! Make-up veidošanas pamata principi. Sejas pamattoņa izvēle, acu ēnu pieskaņošana apģērbam, acu krāsai, aktuālie lūpukrāsu toņi. Praktiska grima veidošana saviem spēkiem. Mini fotosesija katrai dalībniecei pie Gudro Sievu skolas fotogrāfa Mārtiņa Garā.

 

Augumam atbilstošs apģērbs

 

Reklāma
Reklāma

Apģērba izvēle

Semināra "Izveido savu perfekto stilu" noslēguma nodarbībā mācāmies veidot svētku grimu un ātro matu sakārtojumu. Foto Mārtiņš Garais.

 

 

VIENAS NODARBĪBAS SEMINĀRS

Figūras korekcija ar apģērba palīdzību

Nodarbībā analizēsim augumu tipus un noteiksim, kāds ir Tavs tips. Mācīsimies, kā ar pareizu apģērba piegriezumu, nošuvi vai garumu izcelt Tevī skaistāko. Kopīgi ar stilisti Eviju Briedi sapratīsim, kādus apģērbu modeļus, detaļas un aksesuārus izvēlēties tieši Tev. Noskaidrosi, kam ir jābūt katras sievietes skapī un kas ir aktuāls modē tieši šajā sezonā! PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas 

Tuvākā nodarbība: 12.marts plkst. 18:00

DRAUDZĪGA CENA: Ls 10

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Nodarbībās cienāsim ar Dallmayr kafiju un maiznīcas Flora cepumiem