Zini unikālu cepumu recepti? Piedalies akcijā "Lai dzimst jauna garša!"!

Šī gada 14. maijā uzņēmums "Māris&Co"uzsāk  akciju "Lai dzimst jauna garša!". Akcijas mērķis ir radīt jaunu, unikālu produktu, iesaistot receptes radīšanā Latvijas iedzīvotājus. Veiksmīgākās receptes iesūtītājs balvā iegūs neaizmirstamu fotosesiju.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Kad notiek akcija?

Akcija norisināsies no šī gada 14. maija līdz 11. jūnijam. Divas pirmās nedēļas ikvienam Latvijas iedzīvotājam, kurš ir vecāks par 16 gadiem, būs iespēja piedalīties akcijā "Lai dzimst jauna garša!" un iesūtīt savu unikālo recepti riekstiņu pildījumam vai cepumu recepti, kas vēl nav zināma plašākai auditorijai.

 

Kur iesūtīt receptes?

Ikviens, kurš vēlas piedalīties akcijā, nosūta tekstu ar receptes pamata sastāvdaļām (mērvienības – grami, miligrami, litri mililitri), kā arī  precīzu un saprotamu pagatavošanas tehnologiju un vēlams fotogrāfiju kurā ir redzams gatavs produkts. Fotogrāfijas  iesūtīšana nav obligāta.

Receptes jāiesūta līdz 28. maijam jāpievieno ŠEIT vai jāsūta uz e-pastiem redakcija@mammam.lv vai mariscokonditoreja@gmail.com.

 

Reklāma
Reklāma

Vērtēšana
Vērtēšana notiks divos posmos:
•  Pirmais posms – Konsultējoties ar uzņēmuma "Māris&Co" konditoriem izvērtēs, kurām no receptēm ir potenciāls iekļūt piedāvāto izstrādājumu sortimentā.
•  Otrais posms – Pēc 28. maija notiks degustācijas, kurās tiks aicināti Latvijas iedzīvotāji izteikt savu viedokli par pieciem potenciāli jauniem produktiem. Uzvarētājs tiks noteikts, summējot pozitīvos vērtējumus degustāciju laikā. egustācijas notiks Rīgā Gudro Sievus skolā (Brīvības 40), kā arī uzņēmuma dzimtajā pilsētā – Lielvārdē.

 

Balva!

Visatzinīgāk novērtētās receptes iesūtītājs iegūs unikālu balvu – fotosesiju retro noskaņās fotosalonā "Retro Foto", Rīgā, 11. Novembra krastmalā 29.


Jaunumi par akciju tās norises gaitā  būs aplūkojami SIA Māris&Co Twitter kontā: Maris_Co_Konditoreja, Draugiem.lv lapā: Māris&Co un uzņēmuma mājas lapā www.marisco.lv