TOP 3 produkti no plašā "BOURJOIS" sortimenta klāsta

Uzņēmums "Bourjois" ir viens no vecākajām kosmētikas zīmoliem. Neraugoties uz to, zīmols vienmēr iet kopsolī ar laiku un joprojām ir Francijas eksperts skaistumu, krāsu un modes tendencēs. Nemainīgā zīmola filozofija sevī saglabā jaunradi, dinamismu un spožumu.
 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katrs "Bourjois" zīmola produkts patiesi ir unikāla vērtība. Līdz pat šai dienai neatņemama pamatvērtība joprojām ir Franču šarms! Katrai meitenei, neatkarīgi kādā pasaules malā tā atrastos, ir iespēja iejusties burvīgās Parīzietes tēlā, kas ir apveltīts ar īpašu šarmu. "Bourjois" - vienmēr ir sinonīms vārdam „kvalitāte”, krāsas un prieka vērtības rada katrs šī zīmola produkts.

Produktu kvalitāte ir smaga un pacietīga darba rezultāts. Uzņēmumam "Bourjois" ir pašam sava pētniecības laboratorija, priekšrocība, kas ir tikai dažiem zīmoliem. Pateicoties nopietnam un rūpīgam darbam, produkcija ir ļoti iecienīta visā pasaulē. Vai vēlies zināt, kuri produkti ir populārākie Latvijā?

 

TOP 3 "Bourjois" produkti:
Pieprasītākais produkts no plašā sortimenta klāsta ir "Bourjois Volume Glamour" skropstu tuša. Klasiskā apjomu tuša ar krēmveida tekstūru un neticami ērtu birstīti. Maigā formula ļauj "ietērpt" smalku skropstu apjomu un uztur nevainojamu acu grima efektu visas dienas garumā.

Reklāma
Reklāma

 


Otrs pieprasītākais produkts ir "Bourjois Healthy Mix Serum" tonālais krēms. Tas nodrošina gludu un svaigu sejas ādas krāsu līdz pat 16 h. Krēma sastāvā 3 "superaugļi":  granātābols - satur vitamīnu A, B1, B2, B5, B6, C un PP, tam piemīt terapeitiska iedarbība, palīdz ādai izturēt stresu un uzlabo sejas ādas toni. Goji ogām piemīt antioksidanta īpašības, tās ir bagātas ar vitamīniem, kas baro un stiprina ādu. Ličī ogas nodrošina īpaši augstu C vitamīna un kālija koncentrāciju.


No lūpu produkcijas pieprasītākais produkts ir "Bourjois Effet 3D" lūpu spīdums. Mitrinošs lūpu spīdums nodrošina līdz pat 8h ilgu mitruma un balzāma efektu.  Sastāvā C un E vitamīni, kā arī pastiprināts minerālu komplekss intensīvai jūtīgu lūpu aizsardzībai. Spīdums padara lūpas spīdīgas un apjomīgas, kā arī rūpējas par to komforta un mitruma līmeni.