Draudzīga cena EKO ziepju gatavošanas nodarbībai!

Nāc uz Gudro Sievu skolas EKO nodarbībām un pagatavo sev dabīgas ziepes, kas būs piemētotas pat zīdaiņa maigajai ādai. Pašlaik piedāvājam īpaši draudzīgu cenu - TIKAI Ls 9 (parasti Ls 14). Piedāvājam gatavot arī sveces no sojas vaska, kas priecēs drēgnajos rudens vakaros.

Gudro Sievu skolā gatavo dabīgās ziepes par īpašu cenu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gudro Sievu skolā gatavo dabīgās ziepes par īpašu cenu!

EKO ziepju gatavošana

Pagatavo lieliskas dāvanas ģimenei un draugiem - dabīgas ziepes no palmu un kokosriekstu eļļas un augu glicerīna, kas ir piemērotas pat zīdaiņa ādai. Nodarbībā izveidosi vairākus dažādus ziepju gabalus – izmantojot ēteriskās eļļas, skrubjus, ziedlapiņas un citas piedevas. Pagatavotās ziepes paliks Tavā īpašumā. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas, sojas vaska sveču un ziepju meistare Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākās nodarbības:

26.oktobrī plkst. 18:00

Īpaša cena: Ls 9 (parasti Ls 14)

PIESAKIES NODARBĪBAI!

 

 

EKO sveču gatavošana

Nodarbībā Tu uzzināsi kādas atšķirības ir sojas vaska, bišu vaska un parafīna svecēm, kā arī noskaidrosi EKO sveču pozitīvās īpašības. Nodarbības laikā Tev būs iespēja pagatavot dažādus sojas vaska sveču veidus. Iemācīsies sveces arī aromatizēt un dekorēt ar dažādiem kaltētiem augiem. Visas pagatavotās sveces paliks Tavā īpašumā! Nodarbību vada dabīgās kosmētikas, ziepju un sojas vaska sveču meistare Kristīne Tīlika.

Reklāma
Reklāma

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākā nodarbība: 19. oktobrī plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIESAKIES NODARBĪBAI!

 

 

Visas nodarbības notiek Rīgā Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā!

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv

 

Vairāk par Gudro Sievu skolas nodarbībām lasi www.gudrosievuskola.lv