Noslēdzas zīmējumu konkurss "Piedzīvojumi Vārnu ielas republikā"

15. augustā noslēdzas bērnu un jauniešu zīmējumu konkurss „Piedzīvojumi Vārnu ielas republikā”. Uzvarētāju apbalvošana notiks 31. augustā pasākuma „Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā!” ietvaros.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visu vasaru pirmsskolas un skolas vecuma bērni un jaunieši vecumā līdz 18 gadiem aicināti bija aicināti piedalīties zīmējumu konkursā, kurā pēc brīvas izvēles jāataino notikumi, balstoties uz Jāņa Grīziņa darba „Vārnu ielas republika” motīviem, vai jāuzzīmē sava ikdienas brīvā laika pavadīšanas vide un piedzīvojumi „savas ielas republikā”.

Konkursā iesniegtos darbus trīs vecuma grupās vērtēs žūrija, kurā darbosies Dailes teātra mākslinieciskā un administratīvā personāla, izrādes „Vārnu ielas republika” radošās komandas, kā arī konkursa atbalstītāja SIA „Rīgas Piensaimnieks” pārstāvji.

Darbus līdz 15. augustam var iesniegt Dailes teātrī vai arī sūtīt pa pastu uz adresi Brīvības 75, Rīga LV 1001, obligāti norādot vārdu, uzvārdu, vecumu, adresi un kontakttālruni.  Ar konkursa nolikumu var iepazīties Dailes teātra mājaslapā www.dailesteatris.lv.

Katrā vecuma grupā tiks noteikti galveno balvu ieguvēji, kas saņems ielūgumus uz izrādi
„Vārnu ielas republika”, īpašas balvas no „Kārums” un citiem konkursa atbalstītājiem.
Visi konkursa dalībnieki tiks uzaicināti  uz pasākumu „Nosvini skolas sākumu Dailes
teātra republikā!” 31. augustā un saņems veicināšanas balvas no „Kārums”. Būs arī citas
veicināšanas un simpātiju balvas.

Konkursa rezultāti tiks publicēti Dailes teātra mājaslapā www.dailesteatris.lv, uzvarētāju apbalvošana notiks 31. augustā pasākuma „Nosvini skolas sākumu Dailes teātra republikā!” ietvaros.

Gan 31. augustā, gan 1. septembrī jau no plkst. 16.00 būs atvērtas Dailes teātra durvis, un svētku sajūtas radīšanai skanēs muzikāli atraktīvi priekšnesumi, darbosies dažādas radošās darbnīcas, būs apskatāma zīmējumu izstāde, varēs izmantot fotogrāfa pakalpojumus un nobaudīt teātra kafejnīcas īpašo skolas sākuma ēdienkarti. Tiks atklāta arī Zviedrijas vēstniecības Latvijā piedāvātā karikatūru izstāde „Aci pret aci ar klimatu”, ļaujot uz klimatu pārmaiņu jautājumiem palūkoties ar Zviedrijas un Latvijas mākslinieku acīm un mākslinieciskās aktivitātēs iesaistot arī pasākuma dalībniekus.

31. augustā un 1. septembrī  izrāde „Vārnu ielas republika” sāksies plkst. 18.00.

 

Ieskaties: www.dailesteatris.lv
 

Reklāma
Reklāma