Astoņīšu mamma ienīst savus bērnus. VIDEO

„Es ienīstu savus astoņīšus, bet lielie bērni vispār ir nevaldāmi mežoņi!” publiski paziņojusi Nadja Sulemane, kas pirms diviem gadiem piesaistīja mediju un sabiedrības uzmanību, kļūstot par mammu astoņnīšiem. 

Video kadrs no daudzbērnu ģimenes ikdienas gaitām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Video kadrs no daudzbērnu ģimenes ikdienas gaitām.

Nadja, kurai kopumā ir 14 bērnu, pēc vairākiem publiskiem skandaloziem izteikumiem piesaistījusi pat sociālo darbinieku uzmanību. „Es ienīstu savus astoņnīšus, man viņi ir pretīgi! Bet lielie seši bērni zvēri, kas kļūst aizvien mazāk un mazāk kontrolējami,” intervijā žurnālam „InTouch” paziņojusi Nadja Sulemane. 

Daudzbērnu mamma atklāti teic, ka viņas sapnis par kuplo ģimeni ir pārvērties vislielākajās šausmās. „Vienīgais veids, kā es varu atgūties – ieslēgties tualetē un raudāt. Reizēm es tur sēžu stundām ilgi un pat ēdu, tupot uz grīdas. Esmu gatava uz visu, lai kaut uz brīdi pabūtu vienatnē un klusumā,” atzīst Sulemane, kas esot domājusi pat par pašnāvību.

Tiesa, intervijas turpinājumā 14 bērnu mamma saka, ka mīl savus bērnus, taču, pat ja būtu nojautusi, kādu spēku un laiku prasa to audzināšana, viņa nebūtu dzemdējusi pat vienu.

Vienīgais veids, kā es varu atgūties – ieslēgties tualetē un raudāt. Reizēm es tur sēžu stundām ilgi.

Papildus bērnu mūžīgajai bļaušanai un trokšņošanai, Nadju nomācot arī naudas trūkums – daždien neesot līdzekļu pat pārtikai. Viens no tuvākā laika ienākuma avotiem viņai varētu būt šovs „Celebridate”. 

 

Skaties video, kā dzīvo astoņīšu mamma jeb „octumum” 

Reklāma
Reklāma

http://www.youtube.com/watch?v=04g4HPdQWZU

 

Foto, kā mazie izskatījās piedzimstot!