Labākais joks par telefona pogām. Nākamnedēļ balvā atmiņas spēle un asprātīgs romāns bērniem

LABĀKAIS JOKS: Zvana mammas telefons. Tajā var redzēt arī zvanītāja bildīti. Mārtiņš (3g. 1mēn.), kad redz pazīstamu seju, vienmēr paceļ un runā pirmais. Šoreiz viņam neizdodas pacelt, jo piespiežas nepareizā poga un viņš skrien mammai pretīm raudot: „Es nospiedu tēti! Es nospiedu tēti!”

Foto iesūtījusi Linda Berga, mammam.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Linda Berga, mammam.lv reģistrētā mamma.

Šīsnedēļas uzvarētāja ir Diāna Ķēniņa ar joku Nelāgi sanāca. Balvā ielūgumi uz iluzionistu Daces un Enriko Pecolli organizēto Starptautisko iluzionistu šovu Abrakadabra Rīgas Kongresu namā šī gada maijā, un tas ir īpašs ar to, ka festivālā katru gadu uzstājas labākie LasVegas iluzionisti.

 

Nākamnedēļ uzvarētājs saņems lielisku SIA KidCash unikāla atmiņas spēli (spēles materiāls var kalpot arī kā vēsturisks ieguldījums nākošajām paaudzēm par Latvijas naudas zīmēm) un Timoteja Defombela krāšņi ilustrēto un asprātīgo romānuTobijs Lolness. Dzīve uz naža asmens, kuru ar aizrautību lasīs gan bērni, gan viņu vecāki.

Vairāk par šo un citām izdevniecības Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām lasi www.zvaigzne.lv

Reklāma
Reklāma

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 22.04.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!