Sarunu nodarbības topošajām mammām un tētiem

Temati — grūtniecības laiks, dzemdības un jaundzimušais — allaž ir jautājumu pilni. Pat ja viens mazulītis jau sagaidīts, otra gaidīšanas laikā rodas nepiedzīvotas situācijas, kurām Tu nezini atbildi. Tāpēc mammam.lv/tetiem.lv Gudro Sievu skolā ir sarunu dienas, kurās zinoši speciālisti topošajai mammai un tētim sniegs izsmeļošas atbildes!

Uz nodarbību par vienu cenu var nākt gan mamma, gan tētis! Foto iesūtījusi Kristīne Pelīte, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uz nodarbību par vienu cenu var nākt gan mamma, gan tētis! Foto iesūtījusi Kristīne Pelīte, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Sarunu dienām šobrīd ir divi temati — Gatavošanās dabiskām dzemdībām (aizvien daudzi domā, ka dabiskas dzemdības ir tās, kas nav ķeizargrieziena operācija!) un Grūtnieču bailes un harmoniska mazuļa gaidīšana.

Cena vienai sarunu nodarbībai Ls 5,00

Piesakies!

Gaidot bērniņu, Tev noteikti daudz ir jārunā ar ginekologu/vecmāti, pie kura esi uzskaitē. Un līdzi jāņem arī tēti! Daudz informācijas ir iespējams atrast grāmatās, taču bērniņš ir tas temats, par kura gaidīšanu un sagaidīšanu uzticamas un kvalitatīvas informācijas topošajiem vecākiem noteikti nevar būt par daudz.

 

Pie tējas tases un maziem našķiem nepiespiestā gaisotnē runāsim, uzdosim jautājumus un meklēsim atbildes, lai mazo cilvēciņu šajā pasaulē varam sagaidīt skaisti un laimīgi.

Vienas sarunas ilgums aptuveni pusotra stunda (mēdzam aizrunāties arī ilgāk!:). 

Lai uzzinātu vairāk, raksti inga@mammam.lv vai zvani 26466250!

 

Tuvākās sarunas Gudro Sievu skolā:

Reklāma
Reklāma

 

18. aprīlī plkst. 12:00 Grūtnieču bailes un harmoniska mazuļa gaidīšana
 

Visu nodarbību grafiku SKATI ŠEIT!


Skaties Gudro Sievu skolas nodarbības bildēs!