Bourjois skropstu tuša Volume Glamour Max!

Pavasaris atnācis ar pārsteigumiem no BOURJOIS PARIS! Sengaidītais jaunums beidzot ir klāt — Bourjois skropstu tuša Volume Glamour Max.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bourjois ir piešķīris jaunas dimensijas savai visvairāk pārdotajai skropstu tušai, radot variantu Volume Glamour Max. It viss tajā ir maksimāls: maksimāla birstītes saskare ar skropstām, maksimālu efektu nodrošinošs sastāvs un neticami maksimāli rezultāti.
 
Volume Glamour Max komplektā ir iekļauta neredzēta XXL izmēra birstīte. Tās īpašā, noapaļotā forma garantē maksimālu saskari ar skropstām un ikvienas skropstas nevainojamu pārklājumu. Sevišķi mīkstā birstīte ar elastīgajiem, izlīdzinošajiem un piesātinātajiem sariņiem vienmērīgi pārklāj skropstas no saknēm līdz pašiem galiņiem, lai tās iegūtu maksimālu apjomu.
 
Par skropstu tušu
* Piemērota jutīgām acīm un kontaktlēcu nēsātājām
* Ar izsargājošu melno pērļu ekstraktu
* Satur dabiskos vaskus
* Spēj saglabāties 16 stundas


Bourjois ir pilnveidojis skropstu tušas sastāvu. Tajā iekļautais melno pērļu ekstrakts, kas izslavēts savu aizsargājošo un nostiprinošo īpašību dēļ, pārklāj skropstas ar intensīvu un mirdzošu melno toni, vienlaikus izlīdzinot skropstas. Elastīgā un maigā tekstūra, kas bagātināta ar dabiskajiem vaskiem, padara skatienu neatvairāmu.
Bezgala eleganti, bezgala Bourjois!
 

Reklāma
Reklāma