Darinām sievišķīgas brošiņas, košas krelles un matu sprādzes

Aprīlī Gudro sievu skolā tevi gaida vairākas radošās darbnīcas, kas palīdzēs atsvaidzināt garderobi, sarūpēt mīļu un jauku rotaļlietu mazulim, kā arī savārīt īstas pavasara ziepes!:-) Praktiskās nodarbības atbalsta veikals HobbySet un DekoIdeja.

Rokdarbu meistares Janas Šķerbergas darinātās brošiņas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rokdarbu meistares Janas Šķerbergas darinātās brošiņas

Sievišķīgas brošiņas pavasara tērpiem
Tava kleita, blūze vai putekļu mētelītis uzplauks, ja piespraudīsi tam skaistu pavasarīgu brošiņu. Nāc uz Gudro sievu skolas nodarbību un iemācies to izgatavot pati! Rokdarbu meistare Jana Šķerberga iemācīs trīs veidu tehnikas. Uz mājām dosies jau ar gatavām rotām! Nodarbības notiks ceturtdien, 5. maijā pulksten 18.00 un 10. maijā pulksten 15.00 būs dienas nodarbība. Nodarbības cena: Ls 12. Kafijas pauze un visi materiāli iekļauti cenā!
Aplūko brošiņu galeriju un piesakies!


Reiz bija zīda blūzīte

Tev skapī jau vairākus gadus karājas veca, bet ļoti mīļa un skaista zīda blūzīte? Sen neesi to vilkusi, taču arī izmest ārā žēl, jo audums ir ļoti skaists?
Gudro sievu skolā būs tematiska praktiskā nodarbība, kuras laikā no šīs blūzītes iemācīsimies izgatavot divu veidu brošiņas, glītas krelles un mīksto mantiņu. Var izmantot arī zīda lakatu, ko vairs nenēsā. Nodarbību vadīs rokdarbu meistare Jana Šķerberga.

 

 


Nodarbība notiks sestdien, 16. aprīlī pulksten 12.00. Tās ilgums 4 stundas. Cena: Ls 12.
Uz nodarbību jānāk ar savu zīda blūzīti vai lakatiņu, pārējie materiāli un kafijas pauze iekļauti cenā. Piesakies!



Košas krelles, brošas un matu sprādzes darināsim arī ceturtdien, 12. maijā pulksten 18.00. Piesakies!

Reklāma
Reklāma

 

Un vēl maijā mēs mācīsimies pērļošanu! Kopā ar pasniedzēju Jeļenu Onufrijevu iemācīsimies pērļot rokassprādzi un krelles. Lasi un piesakies!

 

Rotaļlietu darināšanas darbnīca
Turpmāk ceturtdienās un piektdienu pēcpusdienās Gudro sievu skolā notiks rotaļlietu darināšanas darbnīca. Tev nav vajadzīgas priekšzināšanas un Tev nav jābūt šuvējai — vienīgais nepieciešamais ir vēlēšanās iepriecināt bērniņu!
Atsevišķās nodarbībās būs iespēja izvēlēties no vismaz divām rotaļlietām un gatavot to, kura pašai labāk patīk. Visi materiāli būs pieejami uz vietas, maksa par nodarbību Ls 7.50.
Aplūko galeriju!
Nodarbības sākums plkst. 13:00, ilgums aptuveni 3 ar pusi stundas. Piesakies!

Praktiskās nodarbības atbalsta veikals HobbySet un DekoIdeja.