Šīsnedēļas joks "Vilks jēra kažokā". Nākamnedēļ balvā dāvanu karte Gudro Sievu skolā un grāmatiņa

LABĀKAIS JOKS: Paula un Annija spēlējas ar jēriņu (balta, pūkaina, mīkstā mantiņa). Paula jautā: "Kā mēs viņu varētu nosaukt?" Annija (3 gadi) piedāvā:"Varbūt par vilku?"

Foto: Rojs Maizītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Rojs Maizītis

Šīsnedēļas uzvarētājas Iveta Meldere ar joku Vilks jēra kažokā un Iveta Skapste ar joku Mušas ģimene.

BALVĀ biļetes visai ģimenei uz Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra RīBēJa MuTe iestudējumu - mūziklu visai ģimenei VELNIŅI 19. martā un Nacionālā simfoniskā orķestra  trešo koncertu mazajiem klausītājiem - DZĪVNIEKU PASAULE un sitaminstrumentu prezentāciju 12. martā.

Nākamnedēļ balvā dāvanu karte Ls 10 vērtībā Gudro Sievu skolā un Mediju grupas Egmont pasaku grāmatiņa Katrai meitenei vajadzīgs savs varžu princis (grāmata bērniem no 4 gadu vecuma, pasaku stāsta Aija Dzērve, tai pievienots CD)

Reklāma
Reklāma

IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 18.03.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!