Māte par 20 latiem pārdod savu 15 gadīgo meitu vīriešiem

Kāda māte savu 15 gadus veco meitu seksuālai izmantošanai pārdod par 20 latiem. Viņa pati ar prostitūciju bija gatava nodarboties par divreiz zemāku samaksu, raksta www.kasjauns.lv.

FOTO: Arturs Šulcs

Policijas darbinieki par notikušo ir šokā. Viņiem pirmo reizi nācies saskarties ar gadījumu, kad māte seksuālai izmantošanai iztirgo savu nepilngadīgo bērnu. Sazinoties ar policiju, TV3 raidījuma „Bez tabu” filmēšanas grupa ar slēpto kameru uzfilmēja šokējošu materiālu.

„Bez tabu” atsaucās uz internetā ievietotu sludinājumu: „Viena meitene un viena sieviete meklē turīgus vīriešus, kuri var materiāli atbalstīt.”

Seksuālie pakalpojumi tika piedāvāti kādā Rīgas vienistabas dzīvoklī, kas oda pēc urīna, dzīvnieku mēsliem un netīrības. Dzīvokļa saimniece paskaidroja, ka suns ir ieslēgts palīgtelpās un klients varot neuztraukties, meita no virtuves iznākšot, kad viņai pāries „melnie”, dēls mājās nenāks, jo pašlaik ir aizgājis uz treniņiem, bet turpat esošā vecmāmiņa tūlīt dosies prom, jo meitai esot „darba darīšanas”.

Vispirms māte paskaidroja, ka meitai ir 17 gadi, bet vēlāk, pēc sievietes aizturēšanas, atklājās, ka viņai ir tikai 15 gadi.

Māte apgalvoja, ka meitas, kuru viņa gan sauca par „paziņu”, seksuālos pakalpojumus iespējams iegūt par 20 latiem, piebilstot, ja meitene nepiekritīšot, tad viņa pati esot gatava klientiem atdoties par desmit latiem. Spriežot pēc meitas reakcijas, viņa nevēlējās pārdoties, taču māte bija gatava darīt visu, lai viņu piespiestu. Meitas nepakļaušanās mātē izraisīja dusmu lēkmi.

Pēc aizturēšanas atklājās, ka māte meitu ar prostitūciju esot piespiedusi nodarboties vairākas reizes, turklāt pati vērojusi klientu izdarības ar meitu, savukārt meitai likusi skatīties savas izdarības ar klientiem.

Šobrīd sākts kriminālprocess. Sievietei par meitas pamudināšanu uz prostitūciju draud cietumsods no pieciem līdz astoņiem gadiem.

SKATIES VIDEO!

http://www.youtube.com/watch?v=db5tPlkRW68

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv