Virtuālās fermas dēļ māte nogalina jaundzimušo dēlu

ASV rit tiesas prāva, kurā apsūdzēta kāda 22 gadus veca Floridas štata iedzīvotāja, kura nogalinājusi savu jaundzimušo dēlu. Kā atzina apsūdzētā, dēls viņu kaitinājis un nav ļāvis mierīgi rūpēties par virtuālo fermu portālā Facebook, ziņo www.kasjauns.lv.

22 gadus vecā Aleksandra Tobiasa, kura virtuālās fermas dēļ nogalināja dēlu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

22 gadus vecā Aleksandra Tobiasa, kura virtuālās fermas dēļ nogalināja dēlu.

Džeksonvillas tiesā Aleksandra Tobiasa atzina sevi par vainīgu dēla slepkavībā un par šo noziegumu sievietei draud mūža ieslodzījums, raksta avīze The Florida Times Union.
Izmeklēšanas gaitā aizdomās turamā paziņoja, ka 2010.gada janvārī viņas trīs mēnešus vecais dēls ar savu raudāšanu traucējis viņai „kopt dārzu” interneta virtuālajā saimniecībā. Sieviete saķēra zēnu rokās un no visa spēka sāka viņu kratīt. Aleksandra apgalvo, ka bija dusmīga uz bērnu. Lai kaut nedaudz nomierinātos, viņa nolika zīdaini uz dīvāna, bet pati aizsmēķēja cigareti.


Apsūdzētā stāsta, ka laikā, kamēr viņa smēķējusi, suns nogrūdis viņas dēlu Dilanu Lī Edmondsonu no dīvāna. Acīmredzot, kritiena brīdī zēns guvis galvaskausa traumu. Tā vietā, lai izsauktu ārstus, sieviete paņēma raudošo mazuli rokās un atkal sāka viņu no visa spēka kratīt. Zēns tika purināts līdz pārstāja elpot.

Policijā pieļauj, ka bērna patiesais nāves iemesls varētu būt tieši spēcīgā kratīšana, kuras laikā Aleksandara atsita dēla galvu pret datoru, – par to šā gada sākumā paziņoja televīzijas kanāls News 4 Jax. Tālākajā izmeklēšanā tiesu medicīnas eksperti atklāja cietušajam ne tikai galvas traumu, bet arī kājas lūzumu. Aleksandras vīrs bijis šokā par notikušo. No savas puses apsūdzētā lūgusi paātrināt lietas izskatīšanu tiesā, lai kārtējo reizi netraumētu tuviniekus. Sprieduma paziņošana Aleksandrai Tobiasai paredzēta šā gada decembrī.

 

IZLASI ARĪ: Kāpēc bērna sapurinšānas dēļ mazais var nomirt. VIDEO

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv