Nedēļas labākais joks par darbadienas beigām. Nākamnedēļ balvā — biļetes uz izrādi "Blumkvists – Meistardetektīvs"

LABĀKAIS JOKS: Vakarā saku savai meita Esterei, ka jāsakārto mantas, pretī saņemu atbildi: "Es jau bērnudārzā pastrādāju, mana darbdiena ir galā!"

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Inga Kļaviņa ar mazās Esteres joku „Mantas nekārtošu, jo darba diena galā!”. Balvāapgāda Zvaigzne ABC izdotās burciņgrāmatas (Marinēšana, skābēšana, sālīšana. Neparastas ievārījumu receptes. Kompoti, ievārījumi, sulas. Salāti, biezeņi, mērces.) un grāmata Vilcenes stāsts, kas ir brīnišķīgs romāns bērniem par burvjiem, raganām un pārdabiskām spējām.


Nākamās nedēļas labākais joks balvā saņems biļetes visai ģimenei (4 gab.) uz Jaunā Zvaigžņu Teātra Lailas Ilzes Purmalietes vadībā iestudētā dramatizējuma pēc Astrīdas Lindgrēnes darba motīviem Blumkvists – Meistardetektīvs, kura pirmizrāde paredzēta jau 26.novembrī plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī. PAR IZRĀDI VAIRĀK LASI ŠEIT!

 


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.
 

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 29.10.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!
 

Reklāma
Reklāma