Bilžu konkursa "Ko nozīmē būt Tētim?" uzvarētāji ir noskaidroti!

Par godu Tēvu dienai, kas Latvijā tiek atzīmēta septembra otrajā svētdienā, mammam.lv/tetiem.lv izsludināja aizkustinošāko bilžu konkursu — Ko nozīmē būt Tētim? Nu balsošana ir beigusies, un laimīgie uzvarētāji ir noskaidroti!

Foto iesūtījusi Ilžuks Dan., mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Ilžuks Dan., mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Galveno balvu — izsmalcinātas vakariņas, šampanieti un romantisku nedēļas nogali divām personām Siguldas viesnīcā Hotel Segevold  — saņem RAMONA ROMANAUSKA ar bildi Vislabākais tētis pasaulē.


Otrās un trešās vietas ieguvēji varēs baudīt Hotel Segevold  atpūtas kompleksa lieliskos piedāvājumus — SPA vannas, kontrastdušas, saunu un citas relaksējošas procedūras!
Otrās vietas ieguvēja ir Sabīne Mincāne ar bildi Tēta mazās princesītes pirmais Jāņu vainadziņš :).
Trešās vietas ieguvēja ir Līga Dreimane ar bildi Tētis un mazā, jaukā meitiņa-peciņa.


Mammam.lv/tetiem.lv redakcija pēc savas izvēles piešķir pārsteiguma balvas:
Edgaram Švernam par bildi Saskaņa. Balvā mammam.lv/tetiem.lv īpašā krūzīte, krekliņš un lietussargs.

Danai Jansonei par bildi Tētis. Balvā mammam.lv/tetiem.lv īpašā krūzīte, krekliņš un lietussargs.  

Baibai Melderei par bildi Tikai dažas bildes. Balvā mammam.lv/tetiem.lv īpašā krūzīte, krekliņš un lietussargs.

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

 


Ko īsti  nozīmē būt Tētim?
Pabarot ķēpausi, izjust gandarījumu no tā vien, ka mazais iemācīts čurāt podiņā, atbildēt, kāpēc kosmosā nevar lidot bez skafandriem, sagumt pēc kārtējā „tēti-vai-tu-jau-pamodies?”, pieņemt lēmumu, kā saukt jauno cilvēku, kas gatavojas ierasties pasaulē, uzkāpt uz grīdas nokritušam klucītim un iesmilkstēties; samulst, kad mazais pirmoreiz saka: „Tēti, es tevi mīlu”... Aizmidzināt mazo, kad pašam nāk miegs, uzgavilēt par sava bērna pirmo smaidu, saprast, kas ir „bodijs”, aptvert, kā sapīt bizes, spēlēt kariņus pēc 20 gadu pārtraukuma — tik daudz mazu dzīves ainiņu tēti veido par Tēti. Visas skaistās un aizkustinošās mīļo tētu bildes skaties šeit!

UZMANĪBU!
* Joprojām ir iespēja piedalīties fotokonkursā Neatvairāmais smaids! Balvā Ls 25 dāvanu karte no fotosalona Picture Happy! Vairāk lasi ŠEIT!
* Savukārt līdz 29.septembra plkst. 11.00 piesakies un testē produktus matu sakņu spēcināšanai, šampūnus, kondicionierus un losjonus greznam matu apjomam. Vairāk lasi ŠEIT!

* Aktuāls ir arī gredzenu stila balsojums. Arī tad, ja šoruden neplāno precēties, aplūko brīnumskaisto kāzu gredzenu kolekciju, ko piedāvā Kāzu aģentūra. Izvēlies, kurš gredzens tev šķiet vistīkamākais, nobalso un varbūt tieši tu saņemsi dāvanu karti no Kāzu aģentūras 50 latu vērtībā. Vairāk lasi ŠEIT!

* Un, protams, iknedēļas bērnu joki! Iesūti sava bērna joku un varbūt tieši tu saņemsi mammam.lv/tetiem.lv redakcijas sarūpēto balvu. Lai iesūtītu joku, spied ŠEIT!