Piesakies un testē matu kopšanas līdzekļus "Kurt Wolf" un "John Frieda"!

Kurt Wolf un John Frieda ir matu kopšanas līdzekļi, kas radīti īpaši sieviešu matu skaistumam. Ikvienai sievietei kaut reizi mūžā ir bijusi sajūta, ka mati pūkojas un spurojas un tos nav iespējams savākt. Ir bijusi sajūta, ka mati kļūst vārgi, ka matus pašai neizdodas ieveidot. Ja vēlies pamēģināt Kurt Wolf un John Frieda produkciju, piesakies un testē!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Testēsim 3 produktus, ko piedāvā 2 ražotāji: Kurt Wolf produkti matu sakņu spēcināšanai Plantur 39 šampūns un kondicionieris, John Frieda Straight Ahead® šampūns un kondicienis taisnu matu kopšanai  un John Frieda Luxurious Volume® losjons greznam matu apjomam.
Ja vēlies pamēģināt šos matu kopšanas līdzekļus sūti pieteikumu uz audra@mammam.lv, norādot savu vārdu un uzvārdu, tālruņa numuru un savu matu tipu.
Testā piedalīsies matu kopšanas līdzekļi blondiem, taisniem, sprogainiem matiem, kā arī kopšanas līdzekļi, kas paredzēti pret pastiprinātu matu uzkrišanu. Šī ir liga, kas raksturīga jaunajām māmiņām, kā arī tās ir sekas stresa periodiem.

Pieteikumus var sūtīt līdz 29. septembra plkst. 11.00, kad tiks izlozēti testētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi!


Frizz-Ease® šampūns un kondicionieris mirdzošiem un gludiem matiem
Sāciet stila pārvērtības, izmantojot Frizz-Ease® šampūnus un kondicionierus ar patentēto Inner Smoothing TechnologyTM. Tā sastāvs novērš sprogošanos un matu izskatu. Frizz-Ease® matu kopšanas līdzekļi ir vienlīdz spēcīgi un maigi, tāpēc tie ir piemēroti lietošanai ikdienā. Frizz-Ease® ir ātrs un vienkāršs pirmais solis, lai iegūtu taisnu vai cirtainu matu sakārtojumu bez spurošanās. Straight Ahead® šampūns taisniem matiem padara matus gludus un mirdzošus – tik perfekti taisnus, it kā tie būtu veidoti salonā. Straight Ahead® kondicionieris taisniem matiem savalda un baro matus. Rezultāts: mirdzoši mati, kas saglabājas gludi un taisni no saknēm līdz pat matu galiem jebkuros laika apstākļos.
 

John Frieda Luxurious Volume® losjons greznam matu apjomam
Apjoma meklētājas nokļūst apburtajā lokā, jo ar noteiktu karsto matu žāvēšanas režīmu un spēku iespējams sasniegt maksimālu apjomu. Ķīmiskie un mehāniskie bojājumi rada poras un tukšumus matos, vājinot matu stiebrus. Matiem nodarītais bojājums padara tos nespodrus, un kļūst aizvien grūtāk sasniegt vēlamo apjomu, mati izskatās sausi, nespodri un nedzīvi.
Bet Luxurious Volume® losjons matu apjomam ir paredzēts matu žāvēšanai ar fēnu, tas ir līdzeklis, kas palīdz aizsargāt matus. Luxurious Volume® Blow Dry Lotion bija John Frieda pirmais izgudrojums un tā pārsteidzošā spēja padarīt matus biezākus, guva atzinību visā pasaulē. Luxurious Volume® Blow Dry Lotion ieguvis vairākus starptautiskus apbalvojumus kā labākais matu veidošanas līdzeklis. Losjons palielina matu apjomu un padara biezākus pat visplānākos matus. Šis nelīpošais izsmidzināmais līdzeklis piešķir matiem apjomu un spēju mirdzēt, vienlaikus paildzinot matu veselīgo izskatu. Padara matus biezākus un paceļ pie saknēm apjomīgam matu sakārtojumam. Sniedz lielisku  ilgi noturīgo fiksāciju un neatstāj matos redzamas atliekas. Var lietot ar dažādiem matu kopšans līdzekļiem.

Šampūns ar kofeīnu matu sakņu spēcināšanai – stipriem un skaistiem matiem!
Plantur 39 ir īpašie sievietei izstrādāta produktu līnija, kurs sastāvā esošais fito kofeīna komplekss (iegūts no baltās tējas) stiprina matu sakni un pasargā matu no izskrišanas, kā arī uzlabo matu augšanu. Sievietēm hormonu svārstību rezultātā nereti novērojam matu izkrišanu – stress, nogurums, diēta, grūtniecība, pusmūža hormonu izmaiņas sievietes organismā – ietekmē arī matus. Plantur 39 var lietot kūres veidā rudenī un pavasarī, kad mati bijuši pakļauti stresam. Plantur 39 šampūns un balzāms krāsotu matu sakņu stiprināšanai ir kofeīna šampūns krāsotiem un bojātiem matiem ar dabīgu kviešu ekstraktu un provitamīnu B5, kas uzlabo un atjauno bojātu matu struktūru. Mati top gludi un izteikti spīdīgi. Matu mazgāšanas laikā aktīvā sastāvdaļa iekļūst matu folikulos (sasniedz mērķi pēc 120 sekundēm). Kondicionierim ir īpaši pielāgota Plantur 39 aktīvās sastāvdaļas sistēma, kas satur “kofeīna aizsardzības mehānismu”, tā ļaujot kofeīna kompleksam iedarboties un pasargājot to no izskalošanas. Plantur 39 kondicionieris krāsotiem un bojātiem matiem atjauno mata virsmu un vairo matu spīdumu. Aktīvās avokado sastāvdaļas padara matus gludus un viegli veidojamus. Turklāt tas ir saudzīgs Jūsu galvas ādai.

Ieskaties: http://www.johnfrieda.co.uk/
 

Reklāma
Reklāma