Labākais joks (21.08.-27.08.) par to, cik mašīnām ir ātrumu

LABĀKAIS JOKS: Tētis ar Miku (6 gadi), braucot autobusā, runā par mašīnām. Tētis jautā Mikam: "Kādi ātrumi ir mašīnai?" Miks atbild: "Nultais ātrums, atpagaļgaita un 5 ātrumi uz priekšu."

Foto iesūtījusi Inga Krieviņa, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījusi Inga Krieviņa, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Inga Krieviņa, kas iesūtīja Mika joku par mašinu ārtumiem. Balvā – apgāda Zvaigzne ABC izdotā grāmatu Vilcenes stāsts – stāsts par burvjiem, raganām un pārdabiskām spējām. Balvā arī grāmatiņa Ceļvedis Baha ziedu terapijā, kas atklāj saistību starp slimību un dabas dziedinošo spēku, izskaidro Baha ziedu iedarbību, kā arī iemāca izvēlēties un lietot Baha ziedus. Turklāt šī ir pirmā grāmata par Baha ziedu terapiju latviešu valodā!



Nākamās nedēļas uzvarētājam tiks dāvāta iespēja doties uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm (4 biļetes). Dāvāsim arī mammam.lv/tetiem.lv īpašo krūzīti.  


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 03.09.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!

 

Reklāma
Reklāma