Labākais joks (7.08.-13.08.): "Alerģija Sniegbaltītei"

LABĀKAIS JOKS: Joanna (4 gadi) vaicā māmiņai, kāpēc viņa neēd ābolu. "Man no sarkanajiem āboliem ir alerģija!" "Alerģija?! Kā Sniegbaltītei?"

Foto iesūtījis Edgars Pohevičs, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētais tētis.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtījis Edgars Pohevičs, mammam.lv/tetiem.lv reģistrētais tētis.

Šīs nedēļas uzvarētāja ir Gunāra Deisone, kas iesūtīja Joannas joku par Sniegbaltīti un alerģiju pret āboliem. Balvā – mūzikas izlases Double B Tonality, Gain fast Tas nav no zemes šīs un Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase. Balvā būs arī Zenba bioloģiski sertificēta eļļa bērna ādas kopšanai. 
 

Nākamās nedēļas balva sagādās prieku gan lieliem, gan maziem. Balvā apgādā Zvaigzne ABC izdotā aizraujošā Alehandra Ramiresa un Agustina Selisa Lielā noslēpumu grāmata, kurā apkopoti lielākie noslēpumi cilvēces vēsturē, un Tibetas budisma skolotāja Jongeja Mingjura Rinpočes saistošā un iedvesmojošā grāmata Dzīvotprieks. Grāmatas apakšvirsraksts Laimes noslēpuma atklāsme precīzi izsaka šī darba būtību. Izdevis apgāds Lietusdārzs.


IESŪTĪT JOKU.

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 20.08.2010. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!



 

Reklāma
Reklāma