"Rīgas Austrumu slimnīca" piedāvā pirmo e-pakalpojumu

Ar mērķi padarīt ērtāku pierakstīšanos uz izmeklējumiem, Rīgas Austrumu klīniskā universitāte piedāvā pirmo e-pakalpojumu – iespēju pieteikties izmeklējumam, nosūtot īsziņu vai e-pastu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Diagnostikās radioloģijas centra vadītāja Māra Epermane: „Ejot līdzi laikam un ņemot vērā lielo pieprasījumu pēc diagnostikās radioloģijas pakalpojumiem Rīgas Austrumu slimnīcā, turpmāk, lai pieteiktos uz rentgena, ultrasonogrāfijas, datortomogrāfijas vai magnētiskās rezonanses izmeklējumiem, cilvēki ir aicināti sūtīt īsziņu uz mobilā tālruņa numuru 29377791 (LMT tīkls, standarta tarifs), vai e-pastu diagnostika@aslimnica.lv. Šāds pakalpojums ir ieviests kā alternatīva gadījumos, ja Diagnostiskās radioloģijas centra reģistratūras operatori ilgāku laiku ir aizņemti. Attīstot šo pakalpojumu, mēs piedāvājam mūsu pacientiem lieki neraizēties, neatrauties no ikdienas darba, bet atvieglot šo procesu, izmantojot biežāk un ērtāk lietojamos mūsdienu saziņas līdzekļus un formas.” Jāpiebilst, ka tas ir arī finansiāli izdevīgāk, jo īsziņa maksā lētāk.

Atsūtot īsziņu vai e-pastu cilvēks var būt pilnīgi drošs, ka darba dienas laikā viņš saņems zvanu no operatora, kurš precizēs pieraksta detaļas. Īsziņā vai e-pastā ir jānorāda vārds, uzvārds, nepieciešamais izmeklējums un obligāti savs telefona numurs, pa kuru reģistrators var atzvanīt. M. Epermane vērš uzmanību uz to, ka mobilā tālruņa numurs ir izmantojams tikai īsziņu sūtīšanai.

Jaunā pieraksta sistēma attiecas uz diagnostiskās radioloģijas izmeklējumiem visās Rīgas Austrumu slimnīcas klīnikās – Gaiļezers, Linezers, Biķernieki un Latvijas Onkoloģijas centrs. Jānorāda, ka arī turpmāk pieteikties izmeklējumiem varēs arī pa fiksētajiem tālruņiem - 67042380 Gaiļezerā; 67040979 Latvijas Onkoloģijas Centrā; 67038259 Biķerniekos; 67040285 Linezerā.
 

Reklāma
Reklāma