Labākais nedēļas joks (14.05.-21.05.). Uzvarētājam balvā ielūgumi uz iluzionistu šovu "AbraKadabra"

NEDĒĻAS ANEKDOTE! Visa ģimene pērkam man (mammai) kurpes. Šoreiz nevaru izvēlēties starp 38. un 39. izmēru. Tētis saka: ”Nu ko tu ņemies, ņem lielākās, vismaz nespiedīs kājas!” Karlīna (4 g.1 m.) piebilst: „Nu ja, un ilgāk arī derēs!” (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Iesūti sava mazā gudrinieka joku arī tu! Nākamās nedēļas labākajam jokotājam balvā mūzikas disks Vislabākā latviešu mīlas dziesmu izlase un SIA Multinero izdotā spēle No skaņas līdz vārdam.

IESŪTĪT JOKU.
 
Pagājušās nedēļas uzvarētāja ir Diāna Ķēniņa ar anekdoti Ilgāk derēs! Balvā – ģimenes ielūgums uz starptautisko iluzionistu šovu AbraKadabra!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet sindija@mammam.lv vai zvaniet 29173748.


Aizvadītās nedēļas labāko anekdošu tops!
Varžu dziesma  (Iesūtījusi Indra Vilcāne)

Ejam ar Raineru (3 gadi 6 mēneši) cauri parkam, dīķī kurkst vardes. Rainers klausās un saka: "Mamm, vardes dzied - "Dzelzsgriezēj, šī pasaule mums jāsagriež!""


Masāža dienas garumā (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Karlīna (4 g.) no rīta velk savu princešu kleitu. Kleita nav no patīkama auduma, arī diegi tādi asi. Karlīna sāk čīkstēt, bet, tā kā kleitu ļoti gribas vilkt, nosaka: „Nu jā, šī ir mana masējošā kleita, tie diegi man masē ādu....”

Tiešām labi gājis! (Iesūtījusi Indra Vilcāne)
Atbraucam mājās pēc pavadītām brīvdienām, kurās satikāmies arī ar Rainera (3 ar pusi) vecuma puiku, vecvecmamma jautā: "Nu kā tad tev gāja ar draugu?" "Labi gāja, es viņu pagrūdu, viņš man iesita, pēc tam es raudāju!"

Dzērvīte nes prom bērniņu! (Iesūtījusi Iveta Sproģe-Grigorjeva)
Šķiet, ka tie laiki sen pagajušī, kad saviem berniem stastījām, ka tos atnesuši stārķi vai tie tikuši atrasti kāpostos. Vismaz manā ģīmenē gan meita (8 gadi), gan dēls (6 gadi) skaidri zina, kā norisinās grūtniecība, dzemdības. Gaidot mazo māsu, dēla mīļākā ikvakara lasāmviela bija enciklopēdija "Cilvēks" un izziņas literatūra "Māte un bērns", kas viņam palīdzēja sekot līdzi, cik ātri māsiņa attīstās mammas puncī, cik viņa ir liela, un cik ilgi vēl atlicis, lai nāktu pasaulē.
Uz vienām no mazās māsiņas zeķītēm ir attēlots, kur stārķis knābī nes vīstoklīti ar mazuli. Puika, pirmoreiz ieraudzījis zeķītes, pārsteigumā iesaucās: "Dzērvīte nes prom bērniņu!"
Kad puikam paskaidrojām motīva patieso būtību, viņš izbrīnā bolīja acis un nesaprata, par ko mēs vispār runājam :)


Cepurīte (Iesūtījusi Marina Delikatnaja)
Rainers (3 gadi) dārziņā rāda savu cepurīti audzinātājai un lielās, cik tā viņam ir smuka! Audzinātāja saka: "Jā, Rainerīt, skaista gan, man gan tādas nav." Rainers jautā: "Tev tāda cepurīte bija, tad, kad tu biji Rainerītis!?"


Meklēšanās (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Atnāku no veikala ar vairākiem iepirkuma maisiņiem. Karlīna (4 g.) un Mārtiņš (2 g.) sāk tos revidēt. Pēkšņi Karlīna sauc: „Mums ar Mārtiņu ļoti patīk meklēties!” (Domāts meklēt kaut ko interesantu)

Reklāma
Reklāma


Kāpēc vajag piķi? (Iesūtījusi Diāna Ķēniņa)
Vakarā visi jau iekārtojamies gultās. Pēkšņi atceros, ka neesmu no virtuves atnesusi bērniem padzerties un ar nopūtu saku tētim: „Eh, tūlīt, kādam sagribēsies ikvakara „devu”!” Tētis, lai bērni nesaprastu, sāk runāt krieviski: „Ko tad, pitj?” Karlīna (3 g.11 mēn.),  to dzirdot: „Kāpēc tētim tagad naktī vajag piķi?”


Caurumiņš (Iesūtījusi Gitana Pacviča)
Mājā no caurvēja durvis nokrakšķ. Estere (2.4 gadi) man jautā-: "Kas tur bija?" Es saku: "Nekas, tikai caurvējš." Meita padomā brītiņu un tad domīgi nosaka: "Āāāā! Caurumiņš."


Konkursā piedalīsies visas anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 28.05.2010. rītam pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.


Visus bērnu jokus lasi šeit!