Stila speciālistu domugraudi. Noderēs ikvienai mammai

Kamēr bērni mazi, man ir tik grūti atrast laiku savas garderobes atjaunošanai, pārdomātai apģērbu iegādei, skaistumkopšanas procedūrām utt., tāpēc ļoti priecājos par to, ka tieši mammamuntetiem.lv Gudro Sievu skola ir pieaicināt organizēt Stila 3dienas modes un izklaides centrā "Rīga Plaza".

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jo tas nozīmē, ka darba apvienošanas kārtībā reizi mēnesī pati organizēju un arī apmeklēju stila seminārus, kopā pulcinot un klausoties fantastisku speciālistu ieteikumos. Maija Stila 3dienā, kuras temats bija aksesuāri vasaras garderobei, uzstājās 4 lektori – šeit apkopoti viņu domugraudi, ko ielieku savā blociņā. 

 

1. Neslinko un velti laiku komplektu izveidošanai, to saskaņošanai ar aksesuāriem. Cepure, lakatiņš, rokassprādze, telefons, velosipēds, soma, matu sprādze, gredzens – šīs un daudzas citas lietas, ko ikdienā valkā, pastāsta par tevi ļoti, ļoti daudz! Tāpēc ir vērts ieguldīt laiku to rūpīgā atlasē un saskaņošanā, un redzēsi – domāšana un rūpes par savu ārējo tēlu dos tev iedvesmu un lielisku pacēlumu! - ieteikums no stilistes Baibas Grīnas.

Stila 3dienas, stiliste Baiba Grīna

Stiliste Baiba Grīna aicina veltīt laiku, lai saskaņotu savam tērpam pieskaņotu aksesuārus.

 

2. Arī lūpukrāsa var būt aksesuārs! Ja neatrodi laiku vai kādam piemērotus aksesuārus, atceries, ka to vietā var kalpot arī sarkana lūpukrāsa, kas, starp citu, tieši šajā vasarā atkal ir modē. - stiliste Baiba Grīna.

3. Vienai sievietei vajag vairākas somas! Ikdienai, ceļošanai, nelieliem pasākumiem, teātrim – lutini sevi un sagādā vairākas skaistas, labas somas. + modē nākušas arī mugursomas, kas lieti noderēs mammām ar bērniem vai tām dāmām, kas pārvietojas ar velosipēdu. - rotu un somu dizanere Sigita Trukšāne, zīmols "3 wind knots"

Stila 3dienas, dizainere Sigita Trukšāne

Rotu un somu dizanere Sigita Trukšāne, zīmols "3 wind knots".

 

Reklāma
Reklāma

2. Saulesbrilles ar gaišinātām lēcām darīs skaistu arī dienu, kurā pamatīgi aizgulējies! Tumšas saulesbrilles man allaž rada mulsumu – kad satieku uz ielas cilvēku, gribas brilles noņemt, lai ir acu kontakts. Taču super risinājums ir saulesbrilles ar lēcām, caur kurām redzamas tavas acis. Tās lieliski noderēs arī dienās, kad negribas vai nav laika krāsoties. - briļļu speciāliste Lonija Kossoviča,  optikas studija "Lonija". (Pirmajā attēlā apaļās saulesbrilles ir Lonijas izvēle man)

3. Meklē aksesuārus ar "odziņu" – kā mazus mākslas darbus. Tavs ikdienišķais tērps vai pērnā gada vasaras kleita iegūs citu skanējumu, ja izvēlēsies nevis vienkārši lakatu vai vienkārši somu, bet gan tādus aksesuārus, kas pielīdzināmi maziem mākslas darbiem. Apgleznotu lakatu, krāsainu somu vai saulesbrilles ar krāsainu rāmi. - stiliste Baiba Grīna. 

4. Izvēlies vasarai skaistu cepuri! Jā, dāmas Latvijā ir kļuvušas drosmīgākas un skaistas cepures izvēlas ne tikai ziemā, bet arī vasarā. Piemēram, krāsainu lina platmali. - cepuru meistare Sanda Ezeriņa.

Stila 3dienas, stila seminārs

Cepuru meistares Sandas Ezeriņas linu platmale.

 

Stila semināri apmeklējami bez maksas

Stila semināri jeb „Stila 3dienas” ir izglītojošs bezmaksas semināru cikls par savas garderobes veidošanu, stila knifiņiem un modes aktualitātēm. „Stila 3dienas” notiek katra mēneša pirmajā trešdienā no pulksten 17.00 līdz 19.00 modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”. Tuvākais seminārs gaidāms 4. jūnijā, temats - izlaidumu un citu svētku tērpi. 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: Mārtiņš Garais, speciāli mammamuntetiem.lv