Priekšnoteikumi ceļā uz savu vēlamo svaru

Svara zaudēšanas produkti izraisa lielu interesi un nepārliecinātību lielākajai daļai cilvēku, kuri nolēmuši doties cīņā ar lieko svaru. «Pirmais jautājums, kurš cilvēkiem rodas, runājot par šiem produktiem, ir: cik daudz tie reāli palīdz? Arvien vairāk un vairāk sabiedrībā apzinās, ka nav tādu tablešu, kuras lietojot desmit dienās var zaudēt liekos kilogramus, kas uzkrāti desmit gados,» norāda ārsts Kaspars Ivanovs, „Lotos Pharma” dibinātājs un valdes priekšsēdētājs.  

Ēdienkarte ir jāplāno saprātīgi, vairāk jāēd dārzeņi, augļi un citi veselīgi produkti, mazāk – produkti, kas satur piesātinātos taukus un vienkāršos ogļhidrātus, tad metabolisms uzlabosies un svars stabilizēsies.

FOTO: Agnis Šmits

Ēdienkarte ir jāplāno saprātīgi, vairāk jāēd dārzeņi, augļi un citi veselīgi produkti, mazāk – produkti, kas satur piesātinātos taukus un vienkāršos ogļhidrātus, tad metabolisms uzlabosies un svars stabilizēsies.

Mērķa uzstādīšana 

«Manuprāt, mēs par maz popularizējam veselīgu dzīvesveidu, tai skaitā veselīgu uzturu,» uzskata K. Ivanovs. «Bet tas taču ir ģimenes un sabiedrības kopīgais mērķis: ja mēs gribam kļūt skaistāki un veselāki, tad ir par to jādomā kopīgi, no tā ir atkarīga ne jau tikai laba figūra, bet arī sirds un asinsvadu, zarnu, aknu, plaušu, ādas, būtībā – visa organisma veselība un pašsajūta, dzīvesprieks, možums. Lai veidotu pareizus ēšanas paradumus, daudz jāstrādā gan mediķiem, gan skolām, gan arī katrai ģimenei. Ēdienkarte ir jāplāno saprātīgi, vairāk jāēd dārzeņi, augļi un citi veselīgi produkti, mazāk – produkti, kas satur piesātinātos taukus un vienkāršos ogļhidrātus, tad metabolisms uzlabosies un svars stabilizēsies. Uztura paradumus mēs efektīvi varam izmainīt tikai ilgākā laikā, pārdomāti koriģējot ēdienkarti un neaizmirstot arī par adekvātu, pakāpenisku augošu fizisko slodzi. Produkti svara zaudēšanai ir tikai viens posms šajā pasākumu ķēdē.» 

Uztura paradumus mēs efektīvi varam izmainīt tikai ilgākā laikā, pārdomāti koriģējot ēdienkarti un neaizmirstot arī par adekvātu, pakāpenisku augošu fizisko slodzi.

 

Dienai un naktij

«Ar pārtiku uzņemtie tauki, olbaltumvielas un ogļhidrāti organismam ir pēc iespējas labāk jāsašķeļ, lai tie pareizāk uzsūktos, pilnvērtīgāk tiktu izmantota enerģija un no jaunuzņemtā uztura neveidojas tauku depozīts. Te talkā nāk efektīvs ārstniecības augu un dabas vielu komplekss vielmaiņas procesu regulēšanai un svara samazināšanai, kas nodrošina svara zaudēšanai domāto produktu darbību visas diennakts garumā. Tajā ir divi atšķirīgi produkti – SilvaSlim Day dienai un SilvaSlim Night naktij. Dienai domātais produkts jālieto kopā ar brokastīs un pusdienās, naktij paredzētais – vakariņās. Līdz ar to šis komplekss palīdz sašķelties gan tām uzturvielām, kas ir uzņemtas tikko, gan tām, kas organismā jau ir. Šie produkti palīdz pierast pie jaunā, veselīgā ēšanas stila un pie lielāka enerģijas patēriņa, tiek aktivizēti vielmaiņas procesi un bloķēta tauku izgulsnēšanās, paātrinās tauku izmantošana un mazinās ēstgriba. Gan Eiropas Savienībā, gan Krievijā arvien lielāku popularitāti iegūst tieši šādi produktu kompleksi.»

 

 

SilvaSlim Day - dienai

Reklāma
Reklāma

Šis produkts optimizē organisma bioķīmiskās reakcijas un aktivizē vielmaiņas procesus dienā. Greipfrūtu ekstrakts neitralizē brīvos radikāļus, sargājot organisma šūnas no to radītajiem bojājumiem. Aktivizē dabīgos svara zaudēšanas procesus, bloķē taukaudu uzkrāšanos, veicina organisma attīrīšanos, pazemina insulīna līmeni pēc maltītes, lai ķermenis efektīvāk izmantotu uzņemtās kalorijas enerģijas ražošanai. Guaranas ekstraktā esošais kofeīns mazina ēstgribu. Tiek uzlabota fiziskā izturība un paātrināti vielmaiņas procesi organismā. Koenzīms Q10 pasargā šūnas no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības, bromelaīns attīra organismu no toksīniem, palīdz izvadīt nevēlamos vielmaiņas galaproduktus. Organismam tiek arī B grupas vitamīni, E vitamīns, cinks, dzelzs, selēns, neaizstājamās aminoskābes un nepiesātinātās taukskābes. Produkts kavē tauku uzsūkšanos aknās un paātrina tauku pārvēršanu enerģijā.

 

SilvaSlim Day - naktij

Vakariņās lietojamais produkts optimizē organisma bioķīmiskās reakcijas un bloķē tauku uzsūkšanos miega laikā. Garcīnijas ekstrakts kavē jaunu taukaudu veidošanos, rada ilgāku sāta sajūtu un mazina ēstgribu, aktivizē taukaudu sadedzināšanu, samazina tauku veidošanos no uzņemtajiem ogļhidrātiem. Hitozāns spēj uzsūkt tādu tauku (tai skaitā holesterīna) daudzumu, kurš vairākkārt pārsniedz tā svaru. Hitozāns arī neļauj saistītajiem taukiem pārvērsties uzkrājumos un dabiskā ceļā izvada tos no organisma, spēj izvadīt arī kaitīgas vielas, tai skaitā smagos metālus. Vīnogu kauliņu ekstrakts palīdz notievēšanas procesā saglabāt ādas elastību un mazināt grumbu veidošanos, savukārt melisas ekstraksts labvēlīgi ietekmē gremošanas sistēmas darbību un mazina spazmas. Produktam piemīt nomierinoša iedarbība, tas veicina veselīgu miegu un palīdz saglabāt labu garastāvokli.

 

Ieskaties: http://adsmart.lv/