Pamāju ardievas pēcdzemdību "riepiņai" – zaudēju 6 kilogramus nedēļas laikā!

“Ātri, veselīgi, bez apnicīgas kaloriju skaitīšanas un fiziskiem treniņiem,” – tā sev sastādīto tievēšanas programmu raksturo rīdziniece Žanete Bērziņa* (36). Intervijā lasi, kā Žanetei izdevās zaudēt 6 kilogramus rekordīsā laikā – tikai septiņās dienās!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

FOTO: Publicitātes foto.

 

– Sveiciens pavasarī! Tikko esi beigusi savu tievēšanas kursu. Kā jūties?

–  Paldies, jūtos ļoti labi! 

 

–  Pastāsti vairāk par sevi – vai šī bija pirmā reize, kad tievēji?

– Līdz pat grūtniecībai svaru varēju zaudēt samērā viegli. Svars vienmēr turējās 63-65 kilogramu robežās. Kad paliku stāvoklī, pieņēmos par 16 kilogramiem. Visi mani mierināja, ka tas nav ļoti daudz. Bet uzreiz pēc dzemdībām nomest izdevās tikai 5 kilogramus… Divus gadus svars praktiski visu laiku stāvēja uz vietas. Baroju ar krūti, bet meita mani "nenoēda" kā biju cerējusi. Mēģināju pati ēst mazāk, piemēram, nedēļu dzīvoju tikai uz griķiem un kefīra. Cik varēju, kustējos – neslinkoju un dīvānā pie televizora visu dienu nesēdēju! Bet, lai ko arī nedarītu, vairāk par kilogramu, pusotru nomest neizdevās! Jau vairs nezināju, ko vēl iesākt. Skatoties uz savām vecajām, “tievajām” bildēm, raudāt gribējās. 

 

–  Ko tu darīji, lai beidzot notievētu?

–  Līdz ar pavasara iestāšanos nolēmu dot savai figūrai pēdējo iespēju! Jau labu laiku biju “uzlikusi aci” šai ziemeļu programmai. Aizpildīju testu un piereģistrējos. Katru dienu e-pastā saņēmu precīzus norādījumus, cik un ko ēst. Nebija nekādu fizisku treniņu – tas mani patīkami pārsteidza. Bija gan vieglas, gan ne tik vieglas dienas, taču izturēju līdz galam. Nedēļas beigās nosvēros – pavisam kopā zaudēti veseli 6 kilogrami! Tik labu rezultātu nebiju cerējusi ieraudzīt!

 

–  Ko tu ieteiktu citām māmiņām, kas arī vēlas nomest liekos kilogramus?

Reklāma
Reklāma

–  Pats galvenais – spert to pirmo soli un sākt tievēt! Tas ir tā vērts. Lai izdodas!

NB! Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

NordenHealth ir unikāla notievēšanas metode, un kopš pagājušā gada jūlija tā pieejama arī Latvijā. Līdzīgi apņēmīgajai Žanetei, ar šo metodi jau 42 tūkstoši sieviešu visā Latvijā atbrīvojušās no liekā svara. Metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā tev bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas.

 

Liekais svars atstāj iespaidu ne tikai uz izskatu, bet palielina arī sirds un asinsvadu saslimšanas risku. Tāpēc NordenHealth.com piedāvā tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95€).

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

 

*Lai pasargātu intervētās personas privātumu, identitāte ir mainīta.

 

Ja radušies jautājumi par programmu, rakstiet: dr.ellari@stockholmhealth.com