Gatavojos pārsteigt vīru Valentīndienā. Zaudēju 5 kg nedēļas laikā!

Intervijā Maruta Ozoliņa (34) no Jūrmalas stāsta, kā zaudēja 5 kilogramus nedēļas laikā, izmantojot sev individuāli sastādītu diētas plānu. 

Foto: Maruta Ozoliņa, kura par notievēšanas iemeslu saka: Jau pirmajā veikalā uzmērīju, šķiet, visu, kas bija uz vietas. Nekas neizskatījās tā, kā gribēju! Tauku krunciņas spiedās cauri pat ciešākajai korsetei.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Maruta Ozoliņa, kura par notievēšanas iemeslu saka: "Jau pirmajā veikalā uzmērīju, šķiet, visu, kas bija uz vietas. Nekas neizskatījās tā, kā gribēju! Tauku krunciņas spiedās cauri pat ciešākajai korsetei."

– Maruta, prieks tevi redzēt! Kā jūties?

– Esmu mazliet satraukta, bet tas tāds pacilājošs satraukums. Kā pirms lieliem svētkiem! 

 

– Pastāsti – kā sāki domāt par notievēšanu? Kāpēc tieši tagad, ziemas vidū?

– Jau agrāk biju domājusi par pikantu fotosesiju kā pārsteigumu vīram. Piešķilt uguntiņu, tā teikt. Attiecību sākumā vienmēr centos izskatīties skaista un sievišķīga. Bet bērni, darbs un mājas paņem daudz enerģijas. Neesmu vairs no tām, kas ceļas agrāk, lai tikai paspētu uzkrāsoties pirms vīrs ieraudzīs (smejas). Kāpēc gan neiepriecināt mīļoto Valentīndienā ar smukām pašas bildēm? Tieši tāpēc, ka parasti šos svētkus nekā īpaši nesvinam, viņa pārsteigums būtu vēl lielāks! 

 

– Cik sievišķīgi! Kā realizēji savu ideju?

– Pieteicos pie fotogrāfa un vienā pusdienu pārtraukumā devos ķemmēt apakšveļas veikalus. Gribēju pa skaisto – lai pašai prieks un arī vīram patiktu. Tomēr ne katru dienu tā fotogrāfējos! Savā prātā biju iedomājusies, ka noteikti vilkšu korseti – tomēr klasika. Un pie reizes ļautu bildēs izskatīties tievākai. Jau pirmajā veikalā uzmērīju, šķiet, visu, kas bija uz vietas. Nekas neizskatījās tā, kā gribēju! Tauku krunciņas spiedās cauri pat ciešākajai korsetei. Tas bija tāds sāpīgs moments pašai priekš sevis. Biju tuvu asarām.

 

– Un ko tālāk? Vai tiešām neko skaistu sev nenopirki?

– Protams, ka nopirku! (smejas) Nopirku par spīti un apņēmos līdz fotogrāfam notievēt! Bija gan palikusi tieši nedēļa. Kādreiz uzturēju sevi formā ar vingrošanu mājās, griezu riņķi, cilāju ūdens pudeles. Zināju ļoti labi, ka, vingrojot no rīta un vakarā, ar aci saredzami rezultāti būtu ātrākais pēc pusgada. Bet ne man tagad bija tās divas stundas katru dienu, ne seši mēneši laika. Vajadzēja pa fikso!

 

– Ko darīji?

Reklāma
Reklāma

– Kā parasti! Izgāju cauri vai visiem sieviešu forumiem. Dažas diētas, ko tur atradu, drīzāk izklausījās pēc spīdzināšanas! Tad izlasīju vairākas pozitīvas atsauksmes par ziemeļu programmu un aizpildīju testu. Man aprēķināja mērķi – piecus kilogramus mīnusā. Priekš nedēļas tas likās pat ļoti ok, reģistrējos programmai un sāku jau nākamajā dienā!

 

– Kas tev šķita visgrūtākais notievēšanas programmas laikā?

– Baidījos, ka būs jāgatavo atsevišķi ēdienu tikai sev. Bet visas man sastādītā plāna sastāvdaļas bija vienkārši kombinējamas. Gatavoju ģimenei kā parasti, bet sev pusdienām ņēmu līdzi atsevišķus produktus. Kad, piemēram, gribēju zināt, vai varu ar ko citu aizvietot bietes, kas man ļoti negaršo, ierakstīju čatā jautājumu notievēšanas speciālistam. Un tā dienu pa dienai. Rezultāts – zaudēti pieci kilogrami un kārdinoša fotosesija – pavisam noteikti ir tā vērts! 

NB! Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

 

 

NordenHealth ir unikāla notievēšanas metode, un kopš pagājušā gada jūlija tā pieejama arī Latvijā. Līdzīgi apņēmīgajai Marutai, ar šo metodi jau 35 tūkstoši sieviešu visā Latvijā atbrīvojušās no liekā svara. Metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā Jums bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas.

 

Liekais svars atstāj iespaidu ne tikai uz izskatu, bet palielina arī sirds un asinsvadu saslimšanas risku. Tāpēc NordenHealth.com piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95€).

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

 

Ja radušies jautājumi par programmu, rakstiet: dr.ellari@stockholmhealth.com