Jaunajā gadā apņēmos atgūt savu pirmsdzemdību svaru. Nedēļas laikā - jau zaudēti 4,5 kilogrami

Intervija ar jauno māmiņu Zitu Liepiņu (32) no Rīgas, kura nedēļas laikā nometa 4,5 kg, izmantojot tieši viņai sastādītu diētas plānu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

FOTO: jaunā māmiņa Zita Liepiņa ar dēliņu.

 

– Sveicieni jaunajā gadā! Tikai vakar pabeidzi notievēšanas programmu – Tu burtiski staro!

– Paldies! Man pašai liels prieks par paveikto. Patīkami!

 

– Pastāsti – kas tevi mudināja pieteikties programmai? Iepriekš biji mēģinājusi notievēt?

– Kad paliku stāvoklī, jau pirmajos divos mēnešos tas bija redzams – vēders ātri izauga. Pirms tam nebiju no super tievajām, tomēr mierīgi nēsāju 38-tā izmēra apģērbu. Jau pirmajos grūtniecības mēnešos vairs nevarēju ielīst vecajās biksēs! Jau sestajā mēnesī izskatījos pēc liela balona (smejas). Kopumā pieņēmos par 25 kilogramiem! Biju domājusi, ka pēc dzemdībām ātri vien tikšu no tiem vaļā. Ar pirmajiem 15 man tas arī izdevās, turklāt bez īpašas piepūles. Mazo baroju ar krūti tikai līdz trešajam mēnesim, jo nebija piena. Biju gaidījusi, ka svars pēc tam sāks kristies un atgūšu savu iepriekšējo formu. Pie uztura pamatīgi piedomāju, centos vairāk ēst dārzeņus. Mēģināju arī neēst pēc 18.00. Bet vairāku mēnešu laikā rezultāts – nulle! Ļoti to pārdzīvoju. Atceros – katru reizi, kad paskatījos spogulī, man pašai riebās tas, ko ieraudzīju. Galīgi jutos nelaimīga. Lai gan vīrs mani visu šo laiku atbalstīja, vēlējos arī pati justies pievilcīga. Ar 44-to izmēru tas vienkārši nebija iespējams! 

 

– Ko tad tu darīji, lai notievētu?

Reklāma
Reklāma

– Tāds pēdējais piliens pašai priekš sevis bija tieši pirmajās jaunā gada dienas. Sapratu, ka tikko sācies jauns gads, mans rāpotājs sāks staigāt, un laika priekš sevis paliks tikai mazāk! Jutu, ka, atliekot tievēšanu, melošu pati sev – tāds "vēlāk" nekad nepienāks. Tāpēc apņēmos sākt uzreiz – negaidīt nekādus īpašus datumus – vienkārši šodien un viss. Tas bija pareizs lēmums! Internetā piedāvāja sastādīt individuālu notievēšanas plānu. Atbildēju uz testa jautājumiem un reģistrējos. Jau nākamajā rītā saņēmu e-pastā tieši sev sastādītu notievēšanas plānu pirmajai dienai. Man nebija ne jāsporto, ne jādzer kādas tabletes. Pirmās izmaiņas sajutu jau trešajā dienā, drēbes kļuva vaļīgākas. Vakar nosvēros – nepilni pieci kilogrami pazuduši kā nebijuši! Man tas ir milzīgs solis uz priekšu! Jūtos kā no jauna piedzimusi.

 

– Vai ir kaut kas, ko tu ieteiktu citām māmiņām, kas arī vēlas nomest liekos kilogramus?

– Vajag sākt uzreiz! Un pēc tam – izturēt visas 7 dienas līdz galam, neapstājoties pie pirmajiem nomestajiem kilogramiem. Veiksmi un izturību!

 

NB! Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

NordenHealth ir unikāla notievēšanas metode, un kopš pagājušā gada jūlija tā pieejama arī Latvijā. Līdzīgi apņēmīgajai Zitai, ar šo metodi jau 35 tūkstoši sieviešu visā Latvijā atbrīvojušās no liekā svara. Metode 7 dienās sniedz redzamus rezultātus bez fiziskiem treniņiem, bez badošanās un bez notievēšanas tabletēm. Metodes pamatā ir katram lietotājam personīgi sastādīts individuāls notievēšanas plāns 7 dienām. Visā notievēšans programmas laikā Jums bez maksas pieejamas arī NordenHealth notievēšanas un uztura speciālistu konsultācijas.

 

Liekais svars atstāj iespaidu ne tikai uz izskatu, bet palielina arī sirds un asinsvadu saslimšanas risku. Tāpēc NordenHealth.com piedāvā Tev sastādīt individuālu notievēšanas plānu un atbrīvoties no liekā svara. Pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā NordenHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksa 9.95€).

 

Lai izveidotu savu notievēšanas plānu, dodies uz NordenHealth.com

 

Ja radušies jautājumi par programmu, rakstiet: dr.ellari@stockholmhealth.com