Grūtnieču apģērbs internetā

Grūtnieču apģērbs ļauj topošajām māmiņām justies pēc iespējas ērtāk. Gaidot priecīgo notikumu, ir svarīgi būt labā formā un justies komfortabli. Tāpēc cilvēces attīstības gaitā ir izstrādājusies īpaša grūtnieču mode.
Pirmajā grūtniecībā vēders tik ātri neaug, tāpēc galvenokārt jaunas drēbes kļūst nepieciešamas 20. nedēļā, kad auguma formas manāmi palielinās un noapaļojas.

FOTO: Publicitātes foto

Pirmajā grūtniecībā vēders tik ātri neaug, tāpēc galvenokārt jaunas drēbes kļūst nepieciešamas 20. nedēļā, kad auguma formas manāmi palielinās un noapaļojas.

Mūsdienās viegli ir pieejams grūtnieču apģērbs internetā, tādēļ vajadzētu izmantot šo iespēju.

 

Svarīgs jautājums ir: kad sākt pirkt sev piemērotu apģērbu?

Taču šajā gadījumā viss ir ļoti individuāls: katrai sievietei pašai precīzi jāparedz, kad iegādāties šādas drēbes.

 

Ja grūtniece kautrējas un izjūt diskomfortu, valkājot ierastās bikses, kleitas un džemperus, jāpapildina ierastais skapja saturs un jāiegādājas jaunas lietas.

 

Pirmajā grūtniecībā vēders tik ātri neaug, tāpēc galvenokārt jaunas drēbes kļūst nepieciešamas 20. nedēļā, kad auguma formas manāmi palielinās un noapaļojas. Otrajā un turpmākajā grūtniecībā saites jau ir vairāk izstieptas, tāpēc vēders var aktīvi sākt augt un palielināties jau no 10-15 nedēļām.

 

Dažas sievietes, kuras bērniņu gaida pirmo reizi un ir agrīnajā stadijā, neizprot, kāpēc būtu jāšķiras no naudas un jāpērk grūtniecēm lietas, kas viņām būs noderīgas ne ilgāk kā 9 mēnešus.

 

Tāpēc ir svarīgi zināt, kā tieši grūtnieču apģērbs internetā atšķiras no vienkāršā apģērba:

Viduklis. Visērtākajām biksēm, kas īpaši piemērotas karstai vasarai, ir zems viduklis. Tādējādi vēders neatrodas karstumā un nesvīst, tas nav saspiests vai pārklāts ar visādām elastīgām lentēm, ieliktņiem un uzlikām. Šīs bikses ir piemērotas jebkuram laika periodam, tās var valkāt arī pēc grūtniecības;

 

Elastīgi ieliktņi. Tie parasti atrodas apģērba priekšpusē. Tie piemērojas auguma formām. Pārsvarā šī izvēle ir piemērota otrajam un trešajam trimestrim;

 

Sānu ieliktņi. Pastiepjamie ieliktņi var atrasties ne tikai priekšā, bet arī sānos. Diezgan bieži tie atdarina kabatas. Pašas bikses vai šorti ir piestiprināti tradicionālā veidā - ar pogu, rāvējslēdzēju, pogu palīdzību; 

 

Iespēja pielāgot apmērus. Apģērbu modeļi, kas tiek pielāgoti, izmantojot īpašu auklu, tiek uzskatīti par ļoti atbilstošiem un populāriem. Šādas variācijas ir piemērotas vēsam gadalaikam, kā arī agrīnai grūtniecībai, kad auguma izmaiņas vizuāli vēl nav tik pamanāmas, bet vēders jau ir sācis augt;

 

Bandāža. Grūtnieču drēbes ar iestrādātu bandāžu ir ideāli piemērotas valkāšanai ziemā un rudenī. Pārsvarā modeļus ar bandāžu pērk un valkā otrajā un trešajā trimestrī. Bandāža pilnībā nosedz vēdera un muguras daļu. 

 

Pogas un spiedpogas. Kleitas tiek aprīkotas ar pogām un spiedpogām. Tādējādi jūs varat pielāgot apmērus un valkāt apģērbu arī pēc dzemdībām.

 

Ja vēlaties paslēpt punci, varat to izdarīt šādi:

  • nopirkt brīvu, labi izstaipāmu apģērbu, kas nekavē kustības;
  • sporta apģērbs - treniņtērpi ar platām biksēm vai klasiskie. Sporta apģērbā ietilpst ietilpīgas jakas, kurus velk pāri galvai;
  • varat valkāt vaļīgus T-kreklus ar garām vai īsām piedurknēm.

 

Lai akcentētu vēderu, ir vajadzīgi pilnīgi atšķirīgi risinājumi:

  • pieguļošas un stingras vidēja vai īsa garuma kleitas (virs ceļa);
  • džinsi ar augstu jostasvietu vai līdzīgas klasiskās bikses izskatīsies stilīgi;
  • drosmīgas meitenes var dot priekšroku īsiem topiņiem un šortiem;
  • pieguļoši krekli, T-krekli un blūzes.