Stila videopadoms: kā izvēlēties augumam piemērotāko peldkostīmu

Pludmales sezona ir sākusies, un kura sieviete gan nevēlas izbaudīt vasaras sauli, jūtoties skaista peldkostīmā? Kā izvēlēties savam augumam vispiemērotāko peldkostīmu un kādas ir šīs vasaras aktualitātes pludmales modē, stāsta modes un izklaides centra Rīga Plaza” videopadomu stiliste Ieva Ivanova.

Šīs vasaras aktualitāte - divdaļīgi peldkostīmi ar paaugstinātu jostasvietu

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Šīs vasaras aktualitāte - divdaļīgi peldkostīmi ar paaugstinātu jostasvietu

Skaties videopadomu, kā izvēlēties peldkostīmu!

Šīs vasaras aktualitātes

  • Divdaļīgi peldkostīmi ar paaugstinātu jostasvietu.

  • Atšķirīgu krāsu peldkostīma daļas – raiba augšdaļa un vienkrāsainas biksītes.

  • Vienmēr aktuālas būs ietilpīgas pludmales somas no salmu pinumiem, kā arī ar jūrnieku vai ziedu motīviem.

 

Izvēlies ķermeņa formām atbilstīgu peldkostīmu

  • Sievietēm ar izteiktiem gurniem un vidukli būs piemēroti divdaļīgi peldkostīmi ar paaugstinātu jostasvietu biksītēm. Šādu retro stila peldkostīmu var papildināt ar vieglu tuniku un platmali, iegūstot sievišķīgu tēlu. Savukārt jauneklīgākam izskatam var ap gurniem apsiet lakatu un pieskaņot salmu cepuri.

  • Nelielu krūšu īpašniecēm ieteicam izvēlēties košas krāsas augšdaļu ar push up efektu, tas liks krūtīm izskatīties lielākām. Krūtis vizuāli apjomīgākas padarīs arī augšdaļa ar volāniem, turklāt labāk to izraudzīties ar lencēm, kas sasienamas ap kaklu.

  • Sievietēm, kurām ir lielas krūtis, lieliski piestāvēs peldkostīmi ar diagonālām līnijām.

  • Apaļīgas formas augumu slaidāku padarīs vienmēr aktuālie kopējie peldkostīmi. Svarīgi ir izvēlēties modeli ar kādu akcentu, piemēram, akmentiņiem vai savilkumiem, lai, pieskaņojot pludmales svārkus vai bikses, peldkostīms izskatītos kā interesants tops.

Reklāma
Reklāma

 

Krāsu un rakstu izvēle

  • Komplektējot atšķirīgu krāsu peldkostīmu daļas, būs iespēja dažādot pludmales tēlu. Piemēram, raibai peldkostīma augšdaļai var pieskaņot dažādu krāsu biksītes.

  • Sievietēm ar gaišu ādas krāsu labāk izvēlēties krāsainus vai tumšus peldkostīmus, jo baltajos āda izskatīsies vēl bālāka.

  • Lai noslēptu vai samazinātu auguma aprises, piemēram, lai lielas krūtis vizuāli samazinātu, labāk izraudzīties tumšas krāsas peldkostīmu. Savukārt, lai tās izceltu, piemēroti būs krāsaini un koši peldkostīmi vai to daļas.

 

Aizvadītajā gadā modes un izklaides centrs „Rīga Plaza” aizsāka tradīciju saviem apmeklētājiem dāvināt izglītojošus un iedvesmojošus stila seminārus par modi – „Stila 3dienas” –, kas notika reizi mēnesī. Turpinot aizsākto, „Rīga Plaza” šogad piedāvā stila videopadomus. Seko tiem līdzi „Youtube.com” kanālā „Mammamuntetiem.lv”.

 

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”

„Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Tirdzniecības centrs ar 49 000 kvadrātmetru lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tajā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, tādi kā „Peek&Cloppenburg”, „H&M”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „Douglas” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 370 birojiem 64 pasaules valstīs.