Apmatojums nav jālikvidē, pārliecināta 19 gadus veca seksīga studente

 
Ir jāizbeidz mocīt sievietes, potējot  viņām apziņu, ka skaists ķermenis ir tikai tāds, kas pilnībā atbrīvots no dabīgā apmatojuma, uzskata 19 gadus veca Lielbritānijā dzīvojoša studente Jasmīna.

Spalvaina un brīva - Jasmīnas skaistuma recepte

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Spalvaina un brīva - Jasmīnas skaistuma recepte


 

Jau vairākus gadus jauniete neskuj ne kājas, ne paduses, ne arī atbrīvojas no matiņiem uz zoda. Matiņi klāj arī vēderu, bet arī ar tiem meitene necīnās. Vienīgi uzacu līniju viņa pielabo ar pinceti.  

Lai vēl vairāk pievērstu uzmanību savai pozīcijai, Jasmīna ir spērusi drosmīgu soli – publiskojusi savas fotogrāfijas sociālajos tīklos un preses izdevumos, saņemot gan neskaitāmus agresīvus komentārus, kuros cilvēki viņu dēvē par mataino pērtiķi un meža meitu, gan atbalstu no sievietēm, kurām apnicis investēt laiku un naudu sava ķermeņa gluduma uzturēšanā.
 

Reklāma
Reklāma


Jasmīnas moto ir „Būt spalvainai nav briesmīgi”. Pie šīs atziņas viņa nenonāca uzreiz. Vispirms bija nepieciešami gadi, lai pieņemtu, ka sievietei ir tiesības nesekot modes industrijas diktātam, pēc tam beigt kaunēties, ka viņa neskujās un neizmanto vaksāciju.  

Tajā pašā laikā Jasmīna uzsver, ka, iespējams, dodoties uz publisko pludmali, ballīti vai plānojot intīmas attiecības, viņa var mainīt savus ieradumus – sakopt bikini līniju un noskūt rokas.
Cīņā ar lieko apmatojumu jaunā sieviete iesaisījās ļoti agri. Jau 10 gadu vecumā viņai bija vieglas pūciņas uz virslūpas. Pēc tam sekoja vēders, kājas... Jo vairāk viņa ar apmatojumu cīnījās, jo kuplāks tas auga. „Beidzot es sapratu, ka ir jābeidz cīnīties pašai ar savu ķermeni un  jāiemācās būt laimīgai tādai, kāda esmu”.
 
 

Avots un ekrānšāviņš no dailymail.co.uk