Lieliski knifiņi, kā atsvaidzināt savu ģērbšanās stilu rudenī

Rudens ir klāt! Visapkārt koši dzeltenīgas lapas. Kā atsvaidzināt savu stilu un pielāgot to šīs sezonas – rudens aktualitātēm? 

Atsvaidzini savu stilu rudenī! Foto: veikala House kolekcija

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Atsvaidzini savu stilu rudenī! Foto: veikala "House" kolekcija

Rudens ir laiks, kad cilvēkam ir vēlme ietīties siltos, biezos apģērbos. Stiliste un bezmaksas semināra „Stila 3dienas” lektore Baiba Grīna iesaka atsvaidzināt savu ģērbšanās stilu ar dažiem knifiņiem.

 

- Izmanto savā rudens stilā šalles, lakatus un jakas ar šallveida apkakli.

Šalles un lakati ik gadu ir modē! Atļaujies arī izmantot jaunākās modes tendences – džemperus ar šallveida apkakli.

 

- Neaizmirsti, ka rudenī ļoti nozīmīgs ir arī labs meikaps. Lieto krāsas, kas iedvesmo un iepriecina!

Meikaps mūsdienās kļūst kā sava veida aksesuārs un kā akcents kopējā tēlā. Uzvilktais apģērbs un koptēls neizskatīsies pilnīgs, ja nebūs piedomāts par kvalitatīvu un akcentētu meikapu.

 

- Atsvaidzini savas izjūtas ar jauniem rudenīgiem apaviem un interesantām zeķēm!

Vienalga, vai tie ir krāsaini vai klasiski melni, – jauni apavi piešķirs iepriekšējo rudens sezonu apģērbam citu akcentu, līdz ar to tev tiks sagādātas svaigas izjūtas un stāja būs pārliecinātāka, arī pašvērtējums celsies.

 

- Izmanto savā stilā platmales, hūtes un garos cimdus!

Reklāma
Reklāma

Īsti sievišķīga sieviete – ar platmali un gariem baltiem cimdiem. Cepures atkal ir modē.

 

- Atļaujies izmēģināt etnostilu!

Rudenī, izvēloties apģērbu, allaž var apdomāt, kurā virzienā veidot tā stilu. Aktuāls ir klasiskais stils, kas piestāv gandrīz visām. Tomēr, ja vēlies atšķirties, ģērbies etnostilā – rakstaini svārki, džemperi ar augstu apkakli, lieli zābaki.

 

Svarīgi! Šie temati paplašināti tiks aplūkoti arī seminārā.

 

Aicinām apmeklēt bezmaksas semināru „Stila 3diena” modes un izklaides centrā „Rīga Plaza” 1. oktobrī; tā temats – „Laiks rudens garderobes veidošanai!”. Runāsim par to, kas šosezon ir aktuāli, kādus mēteļus un aksesuārus izvēlēties, kā arī uzzināsim, kādas krāsas rudens sezonā jāizmanto savā garderobē no astroloģijas viedokļa. Seminārā piedalīsies stiliste Baiba Grīna un pārstāvji no Pokaiņu akadēmijas: Lauris Daņilovs, Viktorija Portere, Agnese Irbe. Lai pieteiktos semināram, apmeklē www.gudrosievuskola.lv.

 

Par modes un izklaides centru „Rīga Plaza”

Rīga Plaza” (www.rigaplaza.lv) ir viens no lielākajiem tirdzniecības centriem Latvijā, kas apmeklētājiem atvērts kopš 2009. gada 31. marta. Šis centrs ar 49 000 m2 lielu tirdzniecības un izklaides vietu platību atrodas pie Salu tilta, Mūkusalas ielā 71. Tirdzniecības centrā ir pārstāvēti Eiropā populārākie modes, aksesuāru un skaistumkopšanas zīmoli, kā „Peek & Cloppenburg”, „Zara”, „Reserved”, „Mango”, „Mohito”, „Stradivarius”, „Monton”, „H&M”, „Douglas Select” u.c. Izklaides iespējas piedāvā kinoteātru tīkls „Multikino” un izklaides centrs visai ģimenei „Fantasy Park”. Modes un izklaides centru pārvalda uzņēmums SIA „CBRE”, kas ir viens no pasaulē lielākajiem uzņēmumiem komercīpašumu pakalpojumu sniegšanas jomā ar vairāk nekā 300 birojiem dažādās pasaules valstīs.