Mirdzošai ādai – zivju eļļa

Āda ir tavs vislielākais orgāns, parasti arī skaistumu asociē ar mirdzošu un veselīgu ādu. Zini kā šo efektu iegūt? Regulāri lieto zivju eļļu, kas bagāta ar omega-3 taukskābēm un arī tu uzmirdzēsi!

Parasti sievietes ir pieradušas par savas ādas veselīgumu rūpēties no ārienes, to barojot un mitrinot ar krēmiem, taču daudz svarīgāk un efektīvāk par to rūpēties no iekšienes.  Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Parasti sievietes ir pieradušas par savas ādas veselīgumu rūpēties no ārienes, to barojot un mitrinot ar krēmiem, taču daudz svarīgāk un efektīvāk par to rūpēties no iekšienes. Publicitātes foto.

Lai āda spētu nepārtraukti atjaunoties, tai regulāri jāsaņem barības vielas. Nepieciešamie vitamīni un mikroelementi jāuzņem gan ārīgi, gan iekšķīgi, jo to trūkuma rezultātā āda kļūst mazāk gluda, neelastīga un ātrāk noveco. Pētījumi liecina, ka ādas jaunību var uzturēt ar zivju eļļu, jo tajā esošās omega-3 taukskābes ir ļoti efektīvas, lai samazinātu ādas novecošanos un grumbu veidošanos.


Vērtīgās omega-3 taukskābes, kas ietilpst jebkuras organisma šūnas apvalka sastāvā, tai skaitā arī ādas šūnu membrānā, ir iesaistītas visās orgānu sistēmās, labvēlīgi ietekmējot daudzas organisma funkcijas. Tā kā šūnu membrānas ir tās, kas palīdz saturēt ūdeni šūnās, jo stiprākas tās ir, jo labāk šūnas spēj aizturēt mitrumu. Un lielāks ūdens saturs šūnā nozīmē gludāku un jauneklīgāku ādu. Omega-3 taukskābes palīdz novērst ar sausu ādu saistītās slimības, piemēram, psoriāzi, ekzēmu un nodrošina spēcīgu antioksidācijas funkciju, aizsargājot ādu no brīvo radikāļu uzbrukumiem, kas ietekmē ādas novecošanos. Omega- 3 taukskābes ir efektīvas pat aknes ārstēšanā. Pētījumi liecina, ka sabiedrībās, kurās ir ar omega-3 tauskkābēm bagāts uzturs, tiek novērota zemāka saslimstība ar akni.

Organismā šīs neaizstājamās taukskābes neveidojās, tāpēc tās ir jāuzņem ar uzturu – dziļūdens zivīm vai zivju eļļu, kurā ir šīs taukskābes.

Parasti sievietes ir pieradušas par savas ādas veselīgumu rūpēties no ārienes, to barojot un mitrinot ar krēmiem, taču daudz svarīgāk un efektīvāk par to rūpēties no iekšienes. Jo īpaši pavasarī un vasarā, kad ādu skar spēcīgs saules ultravioletais starojums, šādi izraisot ādas priekšlaicīgu novecošanos un grumbu rašanos. Omega-3 taukskābes pasargā ādu arī no saules ultravioleto staru radītajiem bojājumiem.


Organismā šīs neaizstājamās taukskābes neveidojās, tāpēc tās ir jāuzņem ar uzturu – dziļūdens zivīm vai zivju eļļu, kurā ir šīs taukskābes. Omega-3 nepiesātinātās taukskābes viegli uzsūcas organismā un ir labi sagremojamas. Lietojot zivju eļļu, mēs ne tikai parūpēsimies par savu ādu, bet arī par organismu kopumā. Omega-3 taukskābes labvēlīgi ietekmē ādas, kaulu un locītavu slimību ārstēšanu un profilaksi, tās spēj samazināt saslimstību un mirstību no sirds un asinsvadu slimībām. Pierādīts, ka omega - 3 taukskābes nepieciešamas normālai un pilnvērtīgai organisma attīstībai un augšanai. Īpaši liela nozīme omega-3 taukskābēm ir acs tīklenes, sirds, smadzeņu un nervu šūnu pilnvērtīgai uzbūvei un darbībai.


 

Futura© Zivju eļļa 1000 

Reklāma
Reklāma

Latvijā vienīgās bezrecepšu zāles ar visaugstāko Omega-3 saturu vienā kapsulā! Viena kapsula dienā nodrošina nepieciešamo Omega-3 taukskābju diennakts devu.

Zivju eļļas kvalitāti nosaka Omega-3 taukskābju daudzums, un to nepieciešamā deva ir vismaz 650 mg. Organismā šīs neaizstājamās taukskābes neveidojās, tāpēc tās ir jāuzņem regulāri ar uzturu – zivīm vai papildus zivju eļļas veidā. Omega-3 taukskābes ietilpst jebkuras organisma šūnas apvalka sastāvā – tās ir iesaistītas visās orgānu sistēmās un tām piemīt unikāla loma labvēlīgi ietekmēt daudzas organisma funkcijas.

 

 Iepakojums: 60 kapsulas (2 mēnešu kurss) un 120 kapsulas (4 mēnešu kurss – ekonomiskais iepakojums).

 

Zāļu nepamatota lietošana ir kaitīga veselībai! Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukciju vai konsultējaties ar ārstu vai farmaceitu.