Kur slēpjas "Cutrin" kosmētikas priekšrocības?

Vai zini, kur slēpjas "Cutrin" kosmētikas priekšrocības? Mēs tev pastāstīsim!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pirmkārt, augstākajā kvalitātē. Visa "Cutrin" produkcija tiek izstrādāta un izgatavota tikai Somijā, ievērojot stingrākos Eiropas kvalitātes standartus. Diezgan būtiski ir arī tas, ka Somijas klimatiskie apstākļi ir ļoti līdzīgi Latvijas klimatiskajiem apstākļiem, tāpēc var droši sacīt, ka "Cutrin" kosmētika ir ideāli piemērota mūsu klientiem. Ar pārliecību varam piebilst, ka "Cutrin" produkcija – tas ir augstākais standarts par saprātīgu cenu.

Otrkārt, "Cutrin" produkcija nozīmē meistara un klienta drošību. Izgatavojot "Cutrin" kosmētiku, tiek izmantotas dabiskas, ekoloģiski drošas un hipoalerģiskas sastāvdaļas, visi līdzekļi izceļas ar ārkārtīgi saudzīgu iedarbību uz matiem un galvas ādu. Par absolūtajiem favorītiem no "Cutrin" produktu klāsta ir kļuvusi krāsa bez amonjaka "Reflection Demi" un hipoalerģiskās veidošanas putas "SensitiviSM". "Reflection Demi" – tas ir krāšņs mirdzums, ideāli nogludināta matu struktūra un vienmēr garantēts rezultāts!

Un, pats galvenais: "Cutrin" piedāvā plašu produkcijas klāstu; pateicoties tam katrs var īstenot savas idejas!
Iedvesmojoties! Radiet! Īstenojiet savas drosmīgākās fantāzijas ar "Cutrin" palīdzību!

Vienas no janākajām "Cutrin" sērijām:
•    HIPOALERĢISKA MATU KOPŠANA UN VEIDOŠANA "CUTRIN SENSITIVISM".
•    MATU VEIDOŠANA AR "CUTRIN CHOOZISM".
•    "REPAIRiSM" ar smiltsērkšķu eļļu – mitrināšana un barošana sausiem un ķīmiski bojātiem matiem.
"Reparism" sastāvdaļu komplekss ir uz dabiskas smiltsērkšķu sēklu eļļas bāzes. Kviešu un kašmira proteīni atjauno bojāto matu struktūru, kā arī aizsargā no negatīvu ārējās vides faktoru iedarbības, pantenols nodrošina papildu mitrināšanu un barošanu. Satur UV filtru.

Sērijā ietilpts:
CUTRIN REPAIRiSM DRY-END ELIXIR. Atjaunojošs eliksīrs sausiem matu galiem
Nodrošina maksimālu kopšanu bojātiem matu galiem. Pateicoties smiltsērkšķa sēklu eļļai un kašmira un kviešu proteīniem, eliksīrs baro un atjauno nojātu matu struktūru. Regulāri lietojot, kavē matu galu šķelšanos.

CUTRIN REPAIRiSM INTENSIVE MASK. Atjaunojoša maska sausiem un ķīmiski bojātiem matiem
Pateicoties augstai barojošu sastāvdaļu koncentrācijai, maska atjauno bojātu matu struktūru, padarot tos mīkstus un paklausīgus. Smiltsērkšķa sēklu eļļa baro novājinātus matus, piešķir tiem elastību un mirdzumu. Kašmira proteīni, kā arī kviešu proteīni palīdz cīnīties ar matu struktūras bojājumiem, paaugstina elastību, aizsargā matus pret negatīvu ārējo iedarbību. Satur UV filtru.

CUTRIN REPAIRiSM SHAMPOO. Šampūns sausiem un ķīmiski bojātiem matiem
Satur unikālu kopjošu sastāvdaļu kompleksu uz smiltsērkšķa sēklu eļļas bāzes. Omega-3 un Omega-6 taukskābes novērš matu proteīnu zudumu un keratīna bojājumus, tām piemīt intensīva mitrinoša un mīkstinoša iedarbība. Kviešu proteīni un kašmira proteīni atjauno bojātu matu struktūru, padarot pat visblāvākos matus spēcīgākus, elastīgākus un mirdzošākus, kā arī aizsargā no negatīvu ārējās vides faktoru iedarbības. Pantenols nodrošina papildu mitrināšanu un barošanu.

CUTRIN REPAIRiSM CONDITIONER. Kondicionieris sausiem un ķīmiski bojātiem matiem
Saudzīgais kondicionieris atgriež mirdzumu un elastību novājinātiem matiem. Noņem statisko elektrību, atvieglo ķemmēšanu un ieveidošanu. Satur intensīvu mitrinošu sastā
 

Sērija "SENSITIVISM". Dabiska aizsardzības sistēma pret kairinājumu un alerģiju
"Cutrin SENSITIViSM" ir profesionālu matu kopšanas līdzekļu sērija, kas izstrādāta saskaņā ar Somijas Alerģijas un astmas federācijas normām un prasībām. Visi šīs matu kopšanas un ieveidošanas sērijas produkti ir izgatavoti no hipoalerģiskām, maksimāli drošām, tīrām un maigām sastāvdaļām.
"SENSITIViSM" sērijas aktīvās sastāvdaļas ir linu ekstrakts, kas iegūts no liniem, kas audzēti, neizmantojot rūpnieciskos mēslojumus un pesticīdus. Linu ekstrakta iedarbība ļauj mīkstināt un mitrināt galvas ādu un nodrošina maigu matu kopšanu.
"SENSITIViSM" līdzekļi ir droša izvēle gan patērētājiem, kuriem ir jutīga galvas āda, gan arī meistariem salonos, kuri pastāvīgi saskaras ar ķīmiski agresīviem kosmētisko līdzekļu komponentiem – potenciāliem alerģijas izraisītājiem.


Izstrādāti kopā ar Somijas Alerģijas un astmas federāciju:
•    Rūpīgi atlasītas sastāvdaļas
•    Bez smaržvielām
•    Bez krāsvielām
•    Bez silikoniem
•    Bez parabēniem

Absolūta stila brīvība
Mūsu izskats atspoguļo mūsu „es”. Matu ieveidošanas līdzekļi ir viens no iedarbīgākajiem savas individualitātes izpaušanas veidiem.
"Cutrin CHOOZiSM" piedāvā pilnu matu ieveidošanas produktu spektru, kas ļauj realizēt Jūsu drosmīgākās radošās fantāzijas!
4 MATU IEVEIDOŠANAS PRODUKTU LĪNIJAS
1.Ultra stipra momentāna fiksācija (quick-dry control), 2. Ekstra stipra fiksācija (super strong/max control), 3. Stipra fiksācija (strong), 4. Speciālie līdzekļi (sleek & texture) ļauj atrisināt jebkurus matu sakārtojuma veidošanas un modelēšanas uzdevumus.
VISSZEZONU AIZSARDZĪBAS FAKTORS
"ChooziSM" līdzekļu izmantošana nodrošina matu un frizūras aizsardzību pret klimatisko apstākļu ietekmi.
DABISKAS UN EKOLOĢISKAS SASTĀVDAĻAS
Dabiskā kvarca daļiņas piešķir matiem apburošu mirdzumu un ilgi saglabā frizūras formu; tā kā sastāvā nav 26 izplatītāko alergēnu un parabēnu, tradicionālo denaturātu aizvietošana ar ekoloģiskākiem analogiem padara sērijas produktu izmantošanu maksimāli drošu gan patērētājiem, gan arī apkārtējai videi.
AIZSARDZĪBA PRET KARSTUMA IEDARBĪBU UN UV FILTRS VAIRUMĀ SĒRIJAS PRODUKTU
IECIENĪTI PĀRDOŠANAS HĪTI UN SPILGTI JAUNIEVEDUMI

"Cutrin CHOOZiSM" Uz priekšu! Radi! Parādi sevi!
Sērija radīta sadarbībā ar vadošajiem Skandināvijas friziermākslas meistariem. Sērijā ietilpts :
HAIR SPRAY MAX CONTROL. Ekstra stipras fiksācijas matu laka
Nodrošina ekstra stipru frizūras fiksāciju. Piešķir matiem apburošu mirdzumu un spīdumu. Ātri nožūst, viegli atbrīvoties ķemmējot. Pantenols kopj matus.

STYLING MOUSSE SUPER STRONG. Ekstra stipras fiksācijas putas
Nodrošina maksimālu matu sakārtojuma fiksācijas līmeni un ilgstošu apjomu. Aizsargā matus no augstas temperatūras iedarbības, veidojot matu sakārtojumu ar fēnu vai matu taisnošanas ierīcēm. Pantenols kopj matus.

FIXING SPRAY SUPER STRONG. Izsmidzināma ekstra stipras fiksācijas matu laka
Neaerosola izsmidzināma laka nodrošina ekstra stipru fiksāciju un piešķir matiem papildu spīdumu. Neaizstājams līdzeklis matu sakārtojumu veidošanai no gariem matiem, ļauj fiksēt atsevišķus frizūras elementus. Pantenols kopj matus.

STYLING GEL SUPER STRONG. Ekstra stipras iedarbības želeja matu ieveidošanai
Ekstrēmākajiem un neticamākajiem matu sakārtojumiem! Ļauj ieveidot un fiksēt matus jebkurā virzienā. Nodrošina maksimālu fiksāciju. Viegli izmazgājama.

MATT WAX SUPER STRONG. Matēts ekstra stipras fiksācijas matu vasks
Optimāls risinājums, lai piešķirtu formu cietiem, īsiem matiem. Nodrošina maksimālu fiksācijas līmeni un ilglaicīgu apjomu, nesalipinot matus. Rūpīgi izvēlētu dabisko vasku kombinācija ļauj piešķirt matiem neatkārtojamu matētu efektu. Sorbitols un glicerīns mitrina matus. Ļauj dienas gaitā mainīt matu sakārtojumu, viegli izmazgājams.

HAIR SPRAY QUICK-DRY CONTROL. Ultra stipras momentānas fiksācijas matu laka
Ideāls līdzeklis ātrai frizūras fiksācijai, piemērots gan skatēm, gan salona matu sakārtojumiem. Izžūst momentā, viegli noņemama ķemmējot. Piešķir matiem brīnišķīgu mirdzumu un spīdumu, nodrošina ultra stipru fiksāciju. Matu lakas sastāvā esošais pantenols un zīda proteīni kopj matus.

ROOT BOOST MAXIMIZER STRONG. Stipras fiksācijas izsmidzināmais līdzeklis apjoma palielināšanai pie matu saknēm
Nodrošina stipru un ilgstošu apjoma fiksāciju pie matu saknēm. Sevišķi efektīvs, ieveidojot plānus matus. Aizsargā matus no negatīvu ārējās vides faktoru iedarbības.

DUST MATT POWDER. Stipras fiksācijas matēts pūderis
Lielisks līdzeklis tekstūras piešķiršanai apjomīgiem īsu matu sakārtojumiem, piešķir matētu efektu. Novērš pārliecīgu matu taukainumu, ļaujot retāk mazgāt matus.

HAIR SPRAY STRONG. Stipras fiksācijas matu laka
Nodrošina stipru fiksāciju, tomēr mati paliek pakļāvīgi un elastīgi. Ļauj veidot matu sakārtojumu produkta uzklāšanas laikā. Viegli noņemt ķemmējot. Pantenols un dabiskais betaīns kopj matus.

STYLING MOUSSE STRONG. Stipras fiksācijas putas
Nodrošina elastīgu fiksāciju un ilgstošu gaisīgu apjomu. Aizsargā matus no augstas temperatūras iedarbības, ieveidojot matus ar fēnu vai matu taisnošanas ierīcēm. Pantenols kopj matus. Tā kā produkta sastāvā nav spirta, tas maksimāli maigi iedarbojas uz matiem.

MULTI SPRAY STRONG. Daudzfunkcionāls izsmidzināms stipras fiksācijas līdzeklis
Neaizstājams līdzeklis, lai piešķirtu matiem dabisku apjomu no saknēm līdz pašiem galiņiem. Optimāls risinājums, tinot matus uz ruļļiem; aizsargā matus no augstas temperatūras iedarbības, izmantojot fēnu vai matu taisnošanas ierīces. Glicerīns mitrina matus.

VOLUMIZING BALM STRONG. Stipras fiksācijas balzāms apjoma piešķiršanai
Ideāls līdzeklis, lai piešķirtu matiem gaisīgi vieglu apjomu. Viegli uzklājams, pateicoties maigajai tekstūrai, nepadara matus smagus. Aizsargā matus no augstas temperatūras iedarbības, ieveidojot tos ar fēnu. Pantenols kopj matus.

SHAPER STRONG. Stipras fiksācijas vasks
Līdzeklis matu sakārtojuma tekstūras izveidošanai, nodrošina stipru fiksāciju. Rūpīgi izmeklētu dabisko vasku kombinācija ļauj piešķirt matiem dabisku mirdzumu, nodrošinot izteiktas frizūras kontūras un izteiksmīgu tekstūru. Ļauj dienas gaitā mainīt matu sakārtojumu, viegli nomazgājams.

Reklāma
Reklāma

Galvenais noteikums – Jūsu mati ir pelnījuši izskatīties lieliski katru dienu, jebkurā situācijā!

 

"Cutrin" atbalsta Gudro Sievu skolas skaistāko bižu pīšanas nodarbības. Vairāk lasi šeit!