Skaistumkopšanas noslēpumi – kā patikt sev un citiem?

Ikvienai sievietei ir vēlme patikt sev un citiem. Tāpēc jau vairāk kā piecas desmitgades RoC strādā pie tā, kā aizsargāt un pilnveidot sievietes skaistumu. Tieši tādēļ RoC produkcijas ražošana ir balstīta uz zinātniskiem atklājumiem, klīniskiem testiem, dermatologu ieteikumiem un rūpīgi atlasītām aktīvām vielām.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Vēlies iepazīties ar RoC produkciju? Laipni lūdzam!
Ja vēlies būt Prasīga, Patiesa, Pārliecināta, Līdzsvarota. Ja vēlies būt ĪSTA sieviete, piesakies bezmaksas iepazīšanās komplektam! Kā to izdarīt? Meklē reģistrācijas baneri portāla mammam.lv/tetiem.lv pirmajā lapā un piesakies bezmaksas Iepazīšanās komplektam vai arī spied šeit!

 

Skaistumkopšanā, tāpat kā daudzās dzīves jomās, ir savi pamatlikumi, kas jāievēro ikvienai sievietei, kurai rūp viņas izskats.

Tīrīšana – galvenā ādas kopšanas procedūra
Jebkurš ādas tips jāattīra no netīrumiem, putekļiem, dekoratīvās kosmētikas, šūnu ragvielām, slimības izraisošām baktērijām un taukvielām, kas dienā sakrājušās uz ādas virsmas. Tie aizpilda ādas poras un apgrūtina elpošanu. Ādu nepieciešams attīrīt, lai tā varētu normāli funkcionēt. Turklāt visi tālākās kopšanas līdzekļi iedarbojas daudz efektīgāk, ja tos uzklāj uz labi attīrītas ādas. RoC attīrošie līdzekļi attīra sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas, ikdienas netīrumiem. Āda atgūst labsajūtu, nodrošina ilgstošu svaiguma sajūtu. Pieejami gan sausai ādai, gan normālai/kombinētai ādai.

 

Mitrināšana

Mitrināšana ir galvenais noteikums jebkura ādas tipa kopšanas sistēmā neatkarīgi no vecuma. Labi mitrinātai ādai ir skaista krāsa, tā saglabājas gluda un elastīga. Savukārt, ādas atūdeņošanos var izraisīt klimatiskie un gaisa temperatūras apstākļi, kā arī neveselīgs dzīves veids vai vecums. Mitrināšana ir ļoti svarīga visu gadu, jo mitruma līmenis ādā ir noteicošais laba izskata veicinātājs.
Tāpēc RoC mitrinošās līnijas sastāvā ir aktīvas vielas, kas paaugstina ādas dabīgo spēju saistīt un saglabāt ūdeni. Jūtami paaugstina mitruma līmeni ādā, tā kļūst tvirtāka un maigāka. Īpaši saudzīgs pat visjutīgākai ādai – kā visi RoC līdzekļi. Sastāvā jaunās paaudzes mitrinātāji Hydrovance®, Omega 3&6 un dabīgie antioksidanti. SPF 15 aizkavē sejas ādu no fotonovecošanās. Mitrinošais krēms ādai ap acīm palīdz arī cīņā ar vārnu kājiņām.

Grumbas
No grumbām nav pasargāts neviens, bet aizkavēt to rašanos un daudzumu ir iespējams. Kaut arī mēs uzskatām grumbas par novecošanas vēstnesi, tomēr tās sastopamas arī gados jaunākiem cilvēkiem. Tas liecina, ka grumbu rašanās iemesli var būt: nepareiza kosmētikas lietošana, strauja novājēšana u.c. Nav pareizs uzskats, ka pret grumbām jācīnās tikai tad, kad tās jau parādījušās. Par to jāsāk domāt jau daudz agrāk. RoC piedāvātā līnija Retin–ox apvieno retinolu un hialuronskābi. Hialuronskābe – molekula, kas atrodas ādā, notur lielu ūdens daudzumu epidermā. Tā nekavējoties palielina ādas apjomu un izlīdzina grumbas ādas virsējā slānī. Retinols – molekula ar spēcīgu iedarbību pret ādas novecošanos, iegūts no tīra A vitamīna paātrina dabiskā kolagēna veidošanos un regulāri atjauno kolagēna šķiedras, kas nodrošina, lai aizpildītu grumbas no iekšienes. Efekts ir tūlītējs: āda tiek izlīdzināta, grumbas – piepildītas. Astoņās nedēļās grumbas, pat visdziļākās, tiek piepildītas no iekšienes.

Pamatkopšana sejas ādas liftingam
Gadiem ejot, āda zaudē savu tvirtumu, izmainās sejas ovāls. Pie vainas ir elastīgo šķiedru, kolagēna un elastīna, sintēze, kas ādā samazinās. Šūnas atjaunojas lēnāk, āda kļūst plānāka un nepietiekami spēj uzturēt sevī mitrumu, bez tam arī ādas krāsas tonis kļūst nevienmērīgs. Šo nepievilcīgo raksturojumu var apturēt, pareizi kopjot ādu. Jaunā RoC liftinga tehnoloģija pret novecošanos, ar minerālvielām un mitrinošo kompleksu nodrošina ādas atjaunošanos un izlīdzina grumbas.

Jau iepazītām un lietotāju novērtētām RoC līnijām, HYDRA+ BIO ACTIVE – ādas mitrināšanai, attīrošajiem līdzekļiem, Retin–ox – produktiem pret grumbām un citām līnijām, šajā rudenī Latvijā ir pievienojušās jaunas RoC līnijas: KEOPS – dezodoranti (deo - aerosols, deo - rullītis vai deo - zīmulis) ar 24h iedarbību, bez smaržvielām, bez alkohola,  Anti–strech marks – dabīgās eļlas un E vitamīnu saturošs līdzeklis pret strijām, kā arī ANTI–FATIGUE – mitrinošs krēms ādai ap acīm, kurš palīdz arī cīņā ar vārnu kājiņām.

Vairāk kā piecdesmit gadu pieredze
* Interesanti, ka RoC 1957. gadā ir dibinājis farmaceits Jean Charles Lissarrague, atsaucoties dermatologu lūgumam, kas vēlējās ieteikt drošu kosmētiku saviem pacientiem.

* 60. gados, laikā, kad modē bija ļoti iedegusi āda, kas iegūta, garas stundas pavadot saulē, zīmols radīja pirmo saules aizsarglīdzekli, RoC® Ecran Total. Mūsdienās UV staru filtri tiek pievienoti gandrīz ikvienam kosmētikas līdzeklim.

Reklāma
Reklāma

* Šobrīd kosmētikas līdzekļa aprakstam tiek pievienots teikums, ka tas neaizsprosto poras, bet RoC  jau 1978. gadā  klīniskos pētījumos pierādīja, ka lietojot viņu izstrādātos krēmus poras netiek nosprostotas.

* 1995. gadā RoC stabilizēja un patentēja tīru A vitamīnu, kas mūsdienās ir viena no plašāk pielietotajām aktīvajām vielām kosmētikas pret novecošanos ražošanā. Tas bija lielākais atklājums kosmētikas vēsturē. Vairāk kā 2 840 zinātniskās publikācijas tika analizēta retinola iedarbība. RoC vēl joprojām uzsver, ka A vitamīns ir neaizstājama aktīva viela pret grumbām, kas izlīdzina un piepilda grumbas no iekšpuses.

Vēlies iepazīties ar RoC produkciju? Laipni lūdzam!

Iepazīšanās komplektā piedāvājam:
Complete Lift Soin Hydratant Jour – nostiprinošs, mitrinošs krēms ar liftinga efektu. RoC jaunā liftinga tehnoloģija pret novecošanos, nodrošina ādas atjaunošanos. Rezultāti: āda ir mitrināta, nostiprināta, grumbas ir izlīdzinātas. 6 ml.
Retin-Ox™ Rides Filler – grumbu piepildītājs. Tas ir pirmais grumbu piepildītājs, kurā apvienota retinola un hialuronskābes iedarbība. Efekts ir tūlītējs: āda tiek izlīdzināta, grumbas – piepildītas. 8 nedēļās grumbas, pat visdziļākās, tiek piepildītas no iekšienes. 6 ml.
Rétinol Anti-Cellulite Intensive – intensīvs līdzeklis pret celulītu. Mitrinātājs figūras korekcijai. Retinols (tīrs un aktīvs A vitamīns) kopā ar forskolīnu (aktīvā viela, kas stimulē lipolīzi, 50 reizes stiprāks par kofeīnu), efektīvi izlīdzina apelsīna miziņu un likvidē celulītu. 10 ml.

 

Lai pieteiktos iepazīšanās komplektam, spied šeit!

 


RoC produkcija ir pieejama aptiekās.
Ieskaties: www.sveika.lv