Sieviete 31 gada vecumā ir visskaistākā

Sievietes savā mūžā vislabāk izskatās 31 gada vecumā, kad dabiskais skaistums, pārliecība par sevi un gadu laikā izveidojusies stila izjūta padara viņas kopumā pievilcīgākās par jaunākām meitenēm, noskaidrots jaunākajā britu zinātnieku pētījumā.
 

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Pētījumā piedalījās vairāk nekā 2000 sieviešu un vīriešu. 70% respondentu atbildēja, ka pārliecība par sevi ir svarīgākais faktors, kas padara sievieti pievilcīgu. 67% norādīja, ka būtisks ir izskats, bet 47% — ka svarīgākā ir stila izjūta.

Gandrīz divas trešdaļas aptaujāto sieviešu piekrita, ka skaistums ar vecumu pieaug. Vairāk nekā puse atzina, ka ar laiku spējušas tikt vaļā no pusaudžu kompleksiem un jūtas daudz skaistākas. Vēl 55% uzsvēra, ka šo gadu laikā pakāpeniski noskaidrojušas, kāds grims viņām piestāv vislabāk. Bet kā rakstu komentāros atzīmējusi kāda mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma, noderīgāk par visiem skaistumkopšanas ieteikumiem, ir mīlēt sevi, neatkarīgi no vecuma. "Turklāt, piemēram, smaida radītas krunciņas daudziem cilvēkiem patīk labāk par gludu bezemociju seju," teic mamma.
Aptauja tika veikta pēc iepirkšanās telekanāla QVC pasūtījuma. Kā norādīja kanāla pārstāve, pētījuma rezultāti tikai apliecinājuši to, kas jau sen bijis zināms. "Patiess skaistums ir kas vairāk par pievilcīgu ārieni. Tas ir pārliecības, stila un personības kombinācija."



Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma