Nāc un uzzini par stipendijām vidusskolēnu apmaiņas programmai Vācijā un Šveicē

Viena no lielākajām skolēnu apmaiņas programmām pasaulē YFU Latvija līdz 1.novembrim aicina pieteikties daļējām stipendijām 2014./2015. mācību gada vidusskolēnu apmaiņas programmai Vācijā un Šveicē. 31. oktobrī interesentiem ir iespēja piedalīties arī speciāli šai apmaiņas programmai organizētā Info vakarā, kas notiks YFU Latvija birojā, Kr. Valdemāra ielā 20, Rīgā no plkst.18 - 20. 
31.oktobrī tiek rīkots Info vakars, lai uzzinātu visu interesējošo par apmaiņas programmām Vācijā un Šveicē.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

31.oktobrī tiek rīkots Info vakars, lai uzzinātu visu interesējošo par apmaiņas programmām Vācijā un Šveicē.

 

 

Info vakarā jebkurš atnākušais klātienē varēs satikt arī YFU Latvija brīvprātīgos, kuri dalīsies savā pieredzē par apmaiņas gadu YFU organizētajās visdažādāko valstu viesģimenēs.  

 

“Esam gandarīti, ka YFU Latvija tagad var piedāvāt arī daļējās stipendijas 2014./2015. mācību gadam apmaiņas programmai Vācijā un Šveicē. Daļējā stipendija nozīmē, ka daļu no programmas maksas sedz skolēna vecāki, bet pārējo apmaksā YFU Latvija. Jāatzīmē, ka minēto stipendiju kandidātiem ir nepieciešamas vācu valodas priekšzināšanas, kā arī motivācija un vēlēšanās vienu mācību gadu pavadīt citā valstī un dzīvot viesģimenē,” stāsta YFU Latvija direktore Zane Ezeriņa. 

Reklāma
Reklāma

 

YFU Latvija pieteikumus 2014./2015. mācību gadam apmaiņas programmā Vācijā un Šveicē pieņems līdz 2013.gada 1.novembrim. Šīm daļējām stipendijām var pieteikties, nosūtot YFU mājas lapā ievietoto pieteikuma anketu.

 

YFU ir viena no lielākajām skolēnu apmaiņas programmām pasaulē, kas dod iespēju vidusskolēniem vienu mācību gadu pavadīt ārvalstīs, dzīvojot izvēlētās valsts vietējā ģimenē un mācoties vietējā skolā. Ik gadu YFU programmā piedalās ap 7000 jaunieši no visas pasaules. Šajā mācību gadā 26 vidusskolēni no Latvijas ir devušies uz 11 dažādām valstīm, lai iegūtu savu apmaiņas gada pieredzi ārzemēs.