RINOQUICK – plāksteris, kurš iemidzina iesnas

Šobrīd ir pilnbriedā saaukstēšanās sezona un daudzi no mums ir jau saskārušies ar nepatīkamo saaukstēšanās izpausmi – aizliktu degunu un iesnām. Nevienam nav noslēpums, ka daudzi ķīmiskie līdzekļi iedarbojas ātri, tomēr nav piemēroti biežai un ilgstošai lietošanai, jo var radīt atkarību. Ja pa dienu kaut kā vēl iemācāmies sadzīvot ar iesnām, tad nakts miegu aizliktais deguns var padarīt īpaši mokošu – bērns nemierīgs, pašam nākamājā dienā jāiet uz darbu, bet iemigt traucē aizliktais deguns. Ko darīt?  

Plāksteris, kurš ir piesātināts ar eikaliptu, piparmētru un lavandas ēteriskajām eļļām, tādēļ atvieglos elpošanu un ļaus bērnam gulēt saldā miedziņā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Plāksteris, kurš ir piesātināts ar eikaliptu, piparmētru un lavandas ēteriskajām eļļām, tādēļ atvieglos elpošanu un ļaus bērnam gulēt saldā miedziņā.



Jau izsenis ir zināma vairāku ēterisko eļļu pozitīvā iedarbība uz elpceļiem. Piemēram, eikalipta un piparmētru ēteriskās eļļas bieži tiek lietotas tvaika pirtīs un inhalācijās, lai atvērtu degunu un atvieglotu elpošanu. 


Iedvesmojoties no šīm senajām tradīcijām, Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums Silvanols ir radījis jaunu inovatīvu līdzekli elpošanas atvieglošanai iesnu laikā, kad aizlikts deguns traucē iemigt. Kā Silvanols saka – šis līdzeklis “iemidzina” iesnas, lai varētu iemigt arī pats sirdzējs. Pie tam tas ir ne tikai dabīgs, drošs un nekaitīgs, bet arī ļoti ērts lietošanā. Tas ir plāksteris, kurš ir piesātināts ar eikaliptu, piparmētru un lavandas ēteriskajām eļļām.

RinoQuick plāksterīši iesnu mazināšanai

Plāksteris ir vienkāršs lietošanā – tas jāpielīmē pie apgērba krūšu rajonā pirms naktsmiera. 8 stundu garumā ēteriskās eļļas lēnām izgaro un palīdz visas nakts garumā atbrīvot degunu un vieglāk elpot. Pie tam pievienotā lavandas eļļa ne tikai patīkami smaržo, bet arī nomierina un uzlabo miegu. Plāksteri var lietot gan pieaugušie, gan bērni jau no 2 gadu vecuma.

 

Reklāma
Reklāma

Jāatceras, ka plāksteris jālīmē uz apģērba, nevis uz kailas miesas, un tas darbosies visu nakti!  

 

Iemidzini iesnas ar dabas aromātu plāksteri RinoQuick!  PĒRC ŠEIT!